- 2,364
- 2,397
- 113
Çekmişsin eyvallah da zerre güven vermedi burası bilerek ödeme yapıp milleti toplayıp patlatacaklar gibi
Kanka illa oynayın demiyorum ki ben konuyu açtım herkesin sorumluluğu kendine ben oynadım gönderdiler gönderdikten sonra konu açtım.Çekmişsin eyvallah da zerre güven vermedi burası bilerek ödeme yapıp milleti toplayıp patlatacaklar gibi
Makina sen yatır bizler için kendini feda et alırsan çkimi sana güveniyorum yatırırım alışmışsın sen daha önce de bir site parayı eksik veriyor du almadın elli bin TL onuda vermediler sana200 betten full ekran 7 yakalasam öder mı
Az daha çalışman lazımKanka illa oynayın demiyorum ki ben konuyu açtım herkesin sorumluluğu kendine ben oynadım gönderdiler gönderdikten sonra konu açtım.
Kaç yıllık üyeyim 1 kere bile bu tarz konular açmadım adamlar bana site adamı diyor
@aminisego hakkını helal et bana ortak oldun.19 cm kalın damarlı Yozgat Patlıcanı var Vereyim mi sana Ben çakal oğlu çakal
Sulo sen yakında banı yersin. Demedi deme19 cm kalın damarlı Yozgat Patlıcanı var Vereyim mi sana Ben çakal oğlu çakal
Maç öncesi alıyon kankaMaç 3 1 . 2.5 üst 1 oran 2.5 alt 1 oran bu ne la
E ben canlı oynadımMaç öncesi alıyon kanka
Sor canlıya ne biliyimE ben canlı oynadım
Lan yok inanma Şükrü abinin internet kafesinde yapmışlar siteyi o bile sahteÇekmişsin eyvallah da zerre güven vermedi burası bilerek ödeme yapıp milleti toplayıp patlatacaklar gibi
Ödüyor mu Kral burası