Usta adama ait olmayan bir paraya bloke konması normal değil miKırıkkalede bi vatandaşın banka hesabına 55 milyon tl yatırılmış bu olayın aslı astarı nedir. Banka böyle küçük paraya neden el koyar
MAKSAT MUHABBET OLSUN
Usta adama ait olmayan bir paraya bloke konması normal değil miKırıkkalede bi vatandaşın banka hesabına 55 milyon tl yatırılmış bu olayın aslı astarı nedir. Banka böyle küçük paraya neden el koyar
MAKSAT MUHABBET OLSUN
Direk bloke atılmış hesaba bir anlamı veya heyecanı bile olmaz ki açıklanamaz para çöp yaniBize yatmiyo böyle bi para
5100 lirasını yollamazsan ömür boyu hapis cabuk yollaBeyler dün x bir siteden çekim yapmıştım 500 tl
Az önce aynı kişiden 5000 TL geldi
2 dj sonra 100 tl daha yollamış açıklama kismina da yanlış yolladım geri yollar misin yazmış başına gelen varmı. Site yani yollayan herhangi bir vatandaş değil çünkü dün siteden çekim yaptığım kişi
site degil, siteye yatırım yapan birisiBeyler dün x bir siteden çekim yapmıştım 500 tl
2 dj sonra 100 tl daha yollamış açıklama kismina da yanlış yolladım geri yollar misin yazmış başına gelen varmı. Site yani yollayan herhangi bir vatandaş değil çünkü dün siteden çekim yaptığım kişi
Benim geldi iki kere 5000 bin yolladılar geri iadede etmem yedim hiçbirley de olmadıBeyler dün x bir siteden çekim yapmıştım 500 tl
Dostum o dediğin ANINDA yontemlerinde oluyor ve aynı miktar oluyor.site degil, siteye yatırım yapan birisi
senin cekımın onun yatırmı yani. kayıtlı son islemlerde sen vardın herhlade yanlslıkla mı atmıs anlamaıdm
Valla knk kuruş para yokken geldi napsam bilemedimBenim geldi iki kere 5000 bin yolladılar geri iadede etmem yedim hiçbirley de olmadı