Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hesaba Yatan 55 Milyon

Tekgol1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,686
888
113
Kırıkkalede bi vatandaşın banka hesabına 55 milyon tl yatırılmış bu olayın aslı astarı nedir. Banka böyle küçük paraya neden el koyar
MAKSAT MUHABBET OLSUN
Usta adama ait olmayan bir paraya bloke konması normal değil mi

blackzero

Bugün Uşak Olursun Yarın Kral Olursun
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,622
3,266
113
Biri keşke kara para nasıl aklanır diye bir konu açsa. Aslında bunu çoğumuz yapıyoruz :)

Ev, arsa alıp satarken %4 tapu harcını az ödemek için tapuda malın satış bedelini çok küçük gösteriyoruz ve kalan satış bedeli olarak gösterilen tutarı banka hesabından yapıp, kalan tutarı da elden alıyoruz veya veriyoruz. Aslında artık o para da aklanması gereken kara para oluyor. Tapu harcını az ödemek için aramızda bunu yapmayan kimse yoktur

tug0000

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
861
443
113
o parayı geri alan gönderen kişi her türlü

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,653
1,898
113
Kesin hesabını kiraya vermiştir sonra hesabını geri almıştır paraya konarim diye ama ya kiraya verdiği kişi bloke koydurttu yada çok para girişinden bloke yedi adamda hapse girmemek için TV ye çıktı korkudan 🤣

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,697
22,800
113
Beyler dün x bir siteden çekim yapmıştım 500 tl
Az önce aynı kişiden 5000 TL geldi
2 dj sonra 100 tl daha yollamış açıklama kismina da yanlış yolladım geri yollar misin yazmış başına gelen varmı. Site yani yollayan herhangi bir vatandaş değil çünkü dün siteden çekim yaptığım kişi
5100 lirasını yollamazsan ömür boyu hapis cabuk yolla

tonymontana

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,035
2,746
113
2 dj sonra 100 tl daha yollamış açıklama kismina da yanlış yolladım geri yollar misin yazmış başına gelen varmı. Site yani yollayan herhangi bir vatandaş değil çünkü dün siteden çekim yaptığım kişi
site degil, siteye yatırım yapan birisi
senin cekımın onun yatırmı yani. kayıtlı son islemlerde sen vardın herhlade yanlslıkla mı atmıs anlamaıdm

Furkann60

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
306
156
43
Benim geldi iki kere 5000 bin yolladılar geri iadede etmem yedim hiçbirley de olmadı

Apollo78

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
240
88
28
site degil, siteye yatırım yapan birisi
senin cekımın onun yatırmı yani. kayıtlı son islemlerde sen vardın herhlade yanlslıkla mı atmıs anlamaıdm
Dostum o dediğin ANINDA yontemlerinde oluyor ve aynı miktar oluyor.
Ben siteden 5 k çekim verdiğimde sende 5 k yatırım yapacağında sistem benim ibanimi veriyor sen siteye yatırım yapmış oluyorsun ben çekim yapmış oluyorum.

Benim şuan yaşadığım olay ben dün 500 TL çektim
Bugün aynı hesaptan 5 k geldi yine