Sen niye sürekli böyle saçma sapan Show TV haberlerini paylaşıp duruyorsun 😄Hesaba 426 bin gelmis birinin ama sahibi yok sahibi cıkmazsa ogrencilere dagıtcakmıs bize gelmez boyle sans vaybe
Ben o para benimdi yanlışlıkla o hesaba gitmiş onu nasıl ulaşacağız 😄 😄Hesaba 426 bin gelmis birinin ama sahibi yok sahibi cıkmazsa ogrencilere dagıtcakmıs bize gelmez boyle sans vaybe
Star TV bu seferSen niye sürekli böyle saçma sapan Show TV haberlerini paylaşıp duruyorsun 😄
Star TV artık haber bulamıyor Show TV nin saçma haberlerini çalıyor. İkiside aynı bok 😆Star TV bu sefer
Sahibi yokmus ki paranınBöyle bir para gelse önce bloke yersin, bloke gelmedi diyelim harcadın Söke Söke geri alırlar
Ahhhaaaa 😂😂😂 sahibi kimse gitsin alsın parasınıGünlük vadeliye koyardım sahibi cıkana kadar günlük bin tlde verse kardır![]()
O öyle olmuyor belli bir ay duracaksın diye biliyorum. Günlük yokGünlük vadeliye koyardım sahibi cıkana kadar günlük bin tlde verse kardır![]()
Kara paradır birisi geri istemek için atmıştır kesin@Golcümetin sende böyle bir şans var inanıyorum bir gün sana da olacak ağabey
günlük nasıl yokO öyle olmuyor belli bir ay duracaksın diye biliyorum. Günlük yok
Senin zihniyet farklı olduğu için gelmez dostumHesaba 426 bin gelmis birinin ama sahibi yok sahibi cıkmazsa ogrencilere dagıtcakmıs bize gelmez boyle sans vaybe