- 15,602
- 2,868
- 113
Eşşek senden ala gerizekalı mı var? Adam gibi hakaret etmeden konuşamıyor musunne hayalı oglum gerızekalı mısın real madrid ne zaman kıme attı yarım düzine goal bana bi söyle
Eşşek senden ala gerizekalı mı var? Adam gibi hakaret etmeden konuşamıyor musunne hayalı oglum gerızekalı mısın real madrid ne zaman kıme attı yarım düzine goal bana bi söyle
5 yarım düzine migeçen real betise attı ya 5 kanka
Ben en son clde bize attı diye hatırlıyom aq ronaldosu bizim sayemizde gol kıralı oluyodune hayalı oglum gerızekalı mısın real madrid ne zaman kıme attı yarım düzine goal bana bi söyle
o zaman haddini bileceksın senle alakası olmayan konuyla ilgili yorum yapmayacaksın bir şey bildiginiz yok siz oynayın reale devamEşşek senden ala gerizekalı mı var? Adam gibi hakaret etmeden konuşamıyor musun
oglum bana yazma sen oyna real madride gece gece benı sınırlendırmeyın cok bılıyonuz oynayın reale hangınız oynadı da para aldı boş boş real savunup durmayın en sevmedıgım takımLan bu adam dengesiz ruh hastası amk sen kime laf anlatiyon
Kardeş roll takip ediyoruz yazmışsın cevap verdik ..madem sana kimin cevap vericeğine karar veriyorsun git konu aço zaman haddini bileceksın senle alakası olmayan konuyla ilgili yorum yapmayacaksın bir şey bildiginiz yok siz oynayın reale devam
Bol şanslarGelirse 2 adım tamamı dağıtım
Real Madrid dünyanın gelmiş geçmiş en köklü 3. Takımı dir gidip de ite köpeğe minnet edip skor almaya çalışmazoglum bana yazma sen oyna real madride gece gece benı sınırlendırmeyın cok bılıyonuz oynayın reale hangınız oynadı da para aldı boş boş real savunup durmayın en sevmedıgım takım
Deli Slot rolling yapsana40 yılın başında Maç yapalım dedik patladık 🤣
Doğru diyorsun awk en son kupa da oynadım alt lig takımına yenild süper kupoada 2-2 iken3 iadeli oynadım gene kayıp la ben bunlardan hep kaybetmişim meğer amkoglum bana yazma sen oyna real madride gece gece benı sınırlendırmeyın cok bılıyonuz oynayın reale hangınız oynadı da para aldı boş boş real savunup durmayın en sevmedıgım takım
Bak mesela o maç da da sike değil ama büyü yoksa ben hiç bişey bilmiyorumDoğru diyorsun awk en son kupa da oynadım alt lig takımına yenild süper kupoada 2-2 iken3 iadeli oynadım gene kayıp la ben bunlardan hep kaybetmişim meğer amk
neyin hayal dünyasında yaşıyormuşuz onu söyle de bilelim dedin ya hayal dünyasıymış bende dıyorum real en yakın tarihte kıme ne zaman 6 goal attı bana macı soyleKardeş roll takip ediyoruz yazmışsın cevap verdik ..madem sana kimin cevap vericeğine karar veriyorsun git konu aç
Son 2 dk40 yılın başında Maç yapalım dedik patladık 🤣
Ne diyon la sennnKardeş roll takip ediyoruz yazmışsın cevap verdik ..madem sana kimin cevap vericeğine karar veriyorsun git konu aç
Ne istiyon senKardeş roll takip ediyoruz yazmışsın cevap verdik ..madem sana kimin cevap vericeğine karar veriyorsun git konu aç