Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling haylan06 | Kasa 500 Hedef 2 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,720
22,816
113
Lan bu adam dengesiz ruh hastası amk sen kime laf anlatiyon
oglum bana yazma sen oyna real madride gece gece benı sınırlendırmeyın cok bılıyonuz oynayın reale hangınız oynadı da para aldı boş boş real savunup durmayın en sevmedıgım takım

Muhammets10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,602
2,868
113
o zaman haddini bileceksın senle alakası olmayan konuyla ilgili yorum yapmayacaksın bir şey bildiginiz yok siz oynayın reale devam
Kardeş roll takip ediyoruz yazmışsın cevap verdik ..madem sana kimin cevap vericeğine karar veriyorsun git konu aç

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,855
9,788
113
oglum bana yazma sen oyna real madride gece gece benı sınırlendırmeyın cok bılıyonuz oynayın reale hangınız oynadı da para aldı boş boş real savunup durmayın en sevmedıgım takım
Real Madrid dünyanın gelmiş geçmiş en köklü 3. Takımı dir gidip de ite köpeğe minnet edip skor almaya çalışmaz

Ufukk08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,236
1,142
113
Doğru diyorsun awk en son kupa da oynadım alt lig takımına yenild süper kupoada 2-2 iken3 iadeli oynadım gene kayıp la ben bunlardan hep kaybetmişim meğer amk

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,855
9,788
113
Doğru diyorsun awk en son kupa da oynadım alt lig takımına yenild süper kupoada 2-2 iken3 iadeli oynadım gene kayıp la ben bunlardan hep kaybetmişim meğer amk
Bak mesela o maç da da sike değil ama büyü yoksa ben hiç bişey bilmiyorum

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,720
22,816
113
Kardeş roll takip ediyoruz yazmışsın cevap verdik ..madem sana kimin cevap vericeğine karar veriyorsun git konu aç
neyin hayal dünyasında yaşıyormuşuz onu söyle de bilelim dedin ya hayal dünyasıymış bende dıyorum real en yakın tarihte kıme ne zaman 6 goal attı bana macı soyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...