- 11,914
- 2,085
- 113
yav toplam gol değil dep 1.5 üst anlayın artık@haylan06 2 adım gelsin aahahah
yav toplam gol değil dep 1.5 üst anlayın artık@haylan06 2 adım gelsin aahahah
Dep atar dedik@haylan06 2 adım gelsin aahahah
Knk ben sanmadım gittiler alt lig takımına yenildiler kupada niye ben oynadım çünkü 🤣Sen Real i köy takımı mi sandın ilk yari 1.5 alt aliyon
şike var mk monaco bu realden 5 6 yiyorsa o işte bir olay vardır parisin lizbonu delip gecmesı lazım herkes ona yuklendı patlattılar reale az oynadı mıllet hep opturuyor dıye bu seferde bu costuSen Real i köy takımı mi sandın ilk yari 1.5 alt aliyon
Puma poşetin olurum seninde dep 2’yi atar dedik
Lizbon iyi bu sene Monako kaçıncı sıradaşike var mk monaco bu realden 5 6 yiyorsa o işte bir olay vardır parisin lizbonu delip gecmesı lazım herkes ona yuklendı patlattılar reale az oynadı mıllet hep opturuyor dıye bu seferde bu costu
Lan Monaco kim aw Real varken kendi liglerinde olan maç olsa haklısın ucl den bahsediyozşike var mk monaco bu realden 5 6 yiyorsa o işte bir olay vardır parisin lizbonu delip gecmesı lazım herkes ona yuklendı patlattılar reale az oynadı mıllet hep opturuyor dıye bu seferde bu costu
monacoyu fazla büyük sanma kanka karşısında real var yicek tabi birde kendi sahasındaşike var mk monaco bu realden 5 6 yiyorsa o işte bir olay vardır parisin lizbonu delip gecmesı lazım herkes ona yuklendı patlattılar reale az oynadı mıllet hep opturuyor dıye bu seferde bu costu
1.80 i boşa mı açtılar psgye tam bir pusu oranı tamşike var mk monaco bu realden 5 6 yiyorsa o işte bir olay vardır parisin lizbonu delip gecmesı lazım herkes ona yuklendı patlattılar reale az oynadı mıllet hep opturuyor dıye bu seferde bu costu
lizbon iyi monaco da fena takım degil kafaya geçecek maçtıLizbon iyi bu sene Monako kaçıncı sırada