- 1,660
- 978
- 113
Kanka depe atma eve at depe atarsan benim kupon gider😂Sizdeyim ağalar ben basket bilmem ya Maç verin yada ben depe bir gol daha atar gidecem
@berkays7
Kanka depe atma eve at depe atarsan benim kupon gider😂Sizdeyim ağalar ben basket bilmem ya Maç verin yada ben depe bir gol daha atar gidecem
@berkays7
Erhanın kuponlar yattı sanırım erken uyumuş sesi çıkmıyor puhahGir aynı maça 3.5
Sağol dost iznin olursa basket veriyimSizdeyim ağalar ben basket bilmem ya Maç verin yada ben depe bir gol daha atar gidecem
@berkays7
Maçları izliyor o 3 ekranErhanın kuponlar yattı sanırım erken uyumuş sesi çıkmıyor puhah
basket çok var nba gerçi bugün çok alt maç var nba de ama bi dene derim yinedeSizdeyim ağalar ben basket bilmem ya Maç verin yada ben depe bir gol daha atar gidecem
@berkays7
Başlamadı galiba la onun kiErhanın kuponlar yattı sanırım erken uyumuş sesi çıkmıyor puhah
Off be ucu ucunaOlaya bak ya saniyeyle tüh
Alttaki basladıBaşlamadı galiba la onun ki
La burda senin gibi mankenler varken benim gibi maymunla ancak dalga geçerler adamın biride profili değiştir diyip daralıyor heryerde TG de bulmuş beni bu kadar mutlu bir kumarbaz görmek istemiyorum diyor.Ömer manita mi düşürmeye calisiyon profil yapmışsın
Adamsın 😂😂Aha ev attı
Usta 1k bakiye kaldı onu almaya çalışıyorum sen nabiyirsin.dNaber zirtapoz Ömer
Pp de ki sen değildin la hani öyle diyordunLa burda senin gibi mankenler varken benim gibi maymunla ancak dalga geçerler adamın biride profili değiştir diyip daralıyor heryerde TG de bulmuş beni bu kadar mutlu bir kumarbaz görmek istemiyorum diyor.
Bonzai çekmiş gibisin Ömer mutluluk ordan mi geliyorLa burda senin gibi mankenler varken benim gibi maymunla ancak dalga geçerler adamın biride profili değiştir diyip daralıyor heryerde TG de bulmuş beni bu kadar mutlu bir kumarbaz görmek istemiyorum diyor.
İyiyim teşekkür ederimUsta 1k bakiye kaldı onu almaya çalışıyorum sen nabiyirsin.d
Tüh be 10 saniye erken olsaydi keşkeOlaya bak ya saniyeyle tüh