Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling haylan06 | Kasa 500 Hedef 2 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
30,379
11,295
113
Yok kardeşim öyle oynasam evin yolunu bulamam betorspin kodundan Nisan ayında 200₺ çektim o günlerden bu zamana kadar geldim bir kuruş daha cepten yatırmadım yediğim parada milyona yaklaşmıştır. Yani verdiğim bütün paralar gelenlerden gidenler. İlginç gelir ama böyle
Bizde 1 i 2 yapamadim nisandan beri 300 400k yemişizdir cepten

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,748
14,750
113
Bizde 1 i 2 yapamadim nisandan beri 300 400k yemişizdir cepten
Pragmatic oynuyorsan değiştir pragmatic slotları yaz ayında oyuncuya dağıtır kışın çektirmez zarar ettirir. Ben yazın pragmatic denerim kışın pascal popok wazdan 3oaks pragmatiğe nadir girerim

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
30,379
11,295
113
Pragmatic oynuyorsan değiştir pragmatic slotları yaz ayında oyuncuya dağıtır kışın çektirmez zarar ettirir. Ben yazın pragmatic denerim kışın pascal popok wazdan 3oaks pragmatiğe nadir girerim
Su son 2 aydir slotuda biraktim spor deniyorum o bile yedirmiyor öyle düşün

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,748
14,750
113
Su son 2 aydir slotuda biraktim spor deniyorum o bile yedirmiyor öyle düşün
Sporun Allah belasını versin ya yok abi spor oynayan insan 3 gün paralı gezer 3 ay parasız gezer , slotu kimse beğenmez ama geçen gün son 5 bin lira param var enjoyda 10 dakikada 150 yaptım yani biranda seni mutlu edebiliyor slot maç öyle değil 5 attın 20 oldu al işte maksimum aldığın para bu oda mutlu etmez geri gider. Düşüncem budur

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
30,379
11,295
113
Sporun Allah belasını versin ya yok abi spor oynayan insan 3 gün paralı gezer 3 ay parasız gezer , slotu kimse beğenmez ama geçen gün son 5 bin lira param var enjoyda 10 dakikada 150 yaptım yani biranda seni mutlu edebiliyor slot maç öyle değil 5 attın 20 oldu al işte maksimum aldığın para bu oda mutlu etmez geri gider. Düşüncem budur
Yani orasi oyle bak nba oyuncu bahsi aldim koc adami 11 dk oynatti 3 per oyuna girmedi:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...