Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hayhay Bloke Sorunu Hakkında

eslem77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
358
163
43
Hayhayda 2500 TL var banka hesabıma çekemiyorum mail atıyorum dönüş yok hattım kapalı olduğu için arayamiyorum sitelere atmaya çalışıyorum kripto vs almaya uğraşıyorum red veriyor anca Trendyol vs kullanabiliyorum hayhayda hiçbir siteye yatırım yapmadım bunlar neye göre bloke koydu param çöküyor başına gelen var mı

Ekli dosyalar

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,617
2,006
113
Hayhayda 2500 TL var banka hesabıma çekemiyorum mail atıyorum dönüş yok hattım kapalı olduğu için arayamiyorum sitelere atmaya çalışıyorum kripto vs almaya uğraşıyorum red veriyor anca Trendyol vs kullanabiliyorum hayhayda hiçbir siteye yatırım yapmadım bunlar neye göre bloke koydu param çöküyor başına gelen var mı
Orda sana telefon numarası vermiş bir şekilde birinin telefonu ile ara öğren. Hayhay ın vereceği cevabı bizden mi bekliyorsun?

eslem77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
358
163
43
Orda sana telefon numarası vermiş bir şekilde birinin telefonu ile ara öğren. Hayhay ın vereceği cevabı bizden mi bekliyorsun?
Ahraz kardeşim bu durumu yaşayan var mı demişim belki biri "evet şunu yap burdan nakite çevir" vs der belki diye yazmışım nerde tuz görseniz ben hıyarım diye atlamayın rica ediyorum