Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling HaYaTıNsEsİ | Kasa 2k Hedef 20k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
29,937
10,946
113
İlk 3 adım 10 dakka sürdü son adım infaz

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,589
8,332
113
@HaYaTıNsEsİ Tebrikler dostum 🥳🥳

Beyler kişi sayısı toplamda 10 oldu ödül miktarı 1 k yerine 700 lira olacak bilginiz olsun
Ben böyle istedim dostlar kimse üzülmesin diye maksat fazla kişi olsun ismi olmayanlar kusura bakmasın çoğu zaman dağıtım yapıyorum yene denk gelir umarım lütfen özelden kimse yazmasın fazladan ricamdır

Mhakca

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,276
1,029
113
Ben böyle istedim dostlar kimse üzülmesin diye maksat fazla kişi olsun ismi olmayanlar kusura bakmasın çoğu zaman dağıtım yapıyorum yene denk gelir umarım lütfen özelden kimse yazmasın fazladan ricamdır
Kesene bereket kazancin daim olsun hep boyle kolay olsun

Hakan170

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
81,831
15,732
113
Teşekkür ederiz güzel düşünce

katyushacaylex

Zoe Mainim
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,768
1,653
113
kesene bereket dost iyi düşünmüşsün

engineer89

Elbet bir gün..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,565
1,879
113
kral benim oynadığım siteler fix belliydi yıllardır hiltonbet, elex, tümbet ve fun başka sitede oynamıyorum hepsine mail attım üyelik iptali için bir de şifrelerimi random olacak şekilde salladım ve değiştirdim ayrıca hepsinde 2fa açık kayıtlı mail hesabımın da şifresini salladım onu da afaroz ettim artık istesem de giremem bu lanetten kurtulmanın zamanı geldi
Umarım başarırsin dostum

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
24,220
17,201
113
Bugun forum ne kadar senlikli aw 🤣🤣

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
29,937
10,946
113
Kesene bereket

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...