- 12,404
- 2,231
- 113
en iyisi herkesin yüzü gülsün@HaYaTıNsEsİ Tebrikler dostum 🥳🥳
Beyler kişi sayısı toplamda 10 oldu ödül miktarı 1 k yerine 700 lira olacak bilginiz olsun
en iyisi herkesin yüzü gülsün@HaYaTıNsEsİ Tebrikler dostum 🥳🥳
Beyler kişi sayısı toplamda 10 oldu ödül miktarı 1 k yerine 700 lira olacak bilginiz olsun
Ben böyle istedim dostlar kimse üzülmesin diye maksat fazla kişi olsun ismi olmayanlar kusura bakmasın çoğu zaman dağıtım yapıyorum yene denk gelir umarım lütfen özelden kimse yazmasın fazladan ricamdır@HaYaTıNsEsİ Tebrikler dostum 🥳🥳
Gayet iyi@HaYaTıNsEsİ Tebrikler dostum 🥳🥳
Kesene bereket kazancin daim olsun hep boyle kolay olsunBen böyle istedim dostlar kimse üzülmesin diye maksat fazla kişi olsun ismi olmayanlar kusura bakmasın çoğu zaman dağıtım yapıyorum yene denk gelir umarım lütfen özelden kimse yazmasın fazladan ricamdır
Kesene bereket olsun dostBen böyle istedim dostlar kimse üzülmesin diye maksat fazla kişi olsun ismi olmayanlar kusura bakmasın çoğu zaman dağıtım yapıyorum yene denk gelir umarım lütfen özelden kimse yazmasın fazladan ricamdır
Teşekkür ederiz güzel düşünceBen böyle istedim dostlar kimse üzülmesin diye maksat fazla kişi olsun ismi olmayanlar kusura bakmasın çoğu zaman dağıtım yapıyorum yene denk gelir umarım lütfen özelden kimse yazmasın fazladan ricamdır
kesene bereket dost iyi düşünmüşsünBen böyle istedim dostlar kimse üzülmesin diye maksat fazla kişi olsun ismi olmayanlar kusura bakmasın çoğu zaman dağıtım yapıyorum yene denk gelir umarım lütfen özelden kimse yazmasın fazladan ricamdır
Umarım başarırsin dostumkral benim oynadığım siteler fix belliydi yıllardır hiltonbet, elex, tümbet ve fun başka sitede oynamıyorum hepsine mail attım üyelik iptali için bir de şifrelerimi random olacak şekilde salladım ve değiştirdim ayrıca hepsinde 2fa açık kayıtlı mail hesabımın da şifresini salladım onu da afaroz ettim artık istesem de giremem bu lanetten kurtulmanın zamanı geldi
Kesene bereketBen böyle istedim dostlar kimse üzülmesin diye maksat fazla kişi olsun ismi olmayanlar kusura bakmasın çoğu zaman dağıtım yapıyorum yene denk gelir umarım lütfen özelden kimse yazmasın fazladan ricamdır
Herkes kazandı cidden bugğn hesaba 5-10 para olsa vurmustukBugun forum ne kadar senlikli aw 🤣🤣
Kesesine bereket ✋@HaYaTıNsEsİ 10 kişi istediğin gibi dostum adı yazılı olanlar bana iban atsin. @HaYaTıNsEsİ kazancın daim olsun dostum kesene bereket Ekli dosyayı görüntüle 931897
Biz anca tek golden gumluyoz.mkHerkes kazandı cidden bugğn hesaba 5-10 para olsa vurmustuk
Çekim geldiği an bilgi vericem dostlar havale çektim@HaYaTıNsEsİ 10 kişi istediğin gibi dostum adı yazılı olanlar bana iban atsin. @HaYaTıNsEsİ kazancın daim olsun dostum kesene bereket Ekli dosyayı görüntüle 931897
Hoşgeldin usta tekrar diyimKesesine bereket ✋
Benim son maç kaldi yemezse icerde 🤣🤣Biz anca tek golden gumluyoz.mk
Gardasligim hos gorduk 🙏 nasilsin iyi misin 14 subati atlattn mi hayirlisiylaHoşgeldin usta tekrar diyim