- 107,081
- 60,281
- 113
Veridigimi alicam buyuk ihtimalle yabanciya saglam bi 6li yapcam.Sans olucak dayı birazdan verdigini aldıgın surece sıkıntı yok em kotu
Veridigimi alicam buyuk ihtimalle yabanciya saglam bi 6li yapcam.Sans olucak dayı birazdan verdigini aldıgın surece sıkıntı yok em kotu
Sen ganyanlara baktinmi bro 😁Fazla birsey bekleme dayı istanbuldan
Saol bro tutturduk ama kupon cok tuttu pek bisey kazanamayiz ama en azindan tutturdukBol şans kanka
Yok bakmadım bakıcam sımdı 5li den hiç büyük rakam almadıgık için içimize işlemişSen ganyanlara baktinmi bro 😁
Valla ben 2 3 sene once 5.5k aldim hemde 60 liralik kuponlaYok bakmadım bakıcam sımdı 5li den hiç büyük rakam almadıgık için içimize işlemiş
Tebrikler abi favoriler bari plase geleydi iyi verirmş
Valla ilk 2 ayak favori geldi isi bozdular ama 3. Ayak bomba 4 ayakda ganyanli geldi aliriz bisiler beTebrikler abi favoriler bari plase geleydi iyi verirmş
Çok oynadım abi hakimim konuya daha iyileri snn olsn. Aynı olayın farklısın başıma geldi sonra bıraktım 5 te 5 gelyrm son ayak kafkaslı tek. 4 ayak patladı o kadar iyi verecekti kafkaslı o gune kadar ikinciliği yoktu. Koşuda 2400 mü neydi bilirsin sonradan gelir. Sonradan adı bile duyulmadı Bnde bırktmValla ilk 2 ayak favori geldi isi bozdular ama 3. Ayak bomba 4 ayakda ganyanli geldi aliriz bisiler be
Valla bn arada oynuyorum abonesi deilim 😁Çok oynadım abi hakimim konuya daha iyileri snn olsn. Aynı olayın farklısın başıma geldi sonra bıraktım 5 te 5 gelyrm son ayak kafkaslı tek. 4 ayak patladı o kadar iyi verecekti kafkaslı o gune kadar ikinciliği yoktu. Koşuda 2400 mü neydi bilirsin sonradan gelir. Sonradan adı bile duyulmadı Bnde bırktm
Aynen 723 vermiş 6 da 2.8k vermiş723 guzel para 😁
Hatırlarsan o kupon tutsaydı ortk 6 lı ypcktk bir gun yapcagz amaValla bn arada oynuyorum abonesi deilim 😁
Yapariz kardes parali zamana denk gelirseHatırlarsan o kupon tutsaydı ortk 6 lı ypcktk bir gun yapcagz ama