Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hayat

engineer89

Elbet bir gün..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,872
1,723
113
Yok kanka ne kusuru. Kumar en kötü şeylerden biridir kanka ben anaokulundan eve gelirdim evde bir bakardım at yarışları açık. Pezo çalışmaz yatar ganyana da borçlarla yatırırdı. Benimde başıma bela etti bunu. Halbuki düzenli çalışan memur bir babanın oğlu olsam ya da çalışkan bir babanın oğlu olsam kendim ettim derdim ama onlar sardı benim başıma bu belayı. He kazanıyor muyum bazı zamanlar kazandığımı sanıyorum. Ama mental olarak kumar adamı bitirir ruh sağlığını 0 yapar paran olsada eğer hayatını kurtaracak kadar değilse huzursuz eder yani beni ediyor açıkçası. Kumardan kazandığım paranında hayrını görmüyorum su gibi gidiyor.
Zamanın parasıyla çok paralar geçti elime yani benim gibi insanlar için çok 2020 de 100 bin mesela ama noldu hiçbir hayrını görmedim dediğin gibi geri de kaybetim fazlasıyla.Mental olarak,ruh sağlığı olarak zaten seni bitiriyor kumardan para kazansan bile hala oynamakta aklın,en güzel anlarda bile o anı doyasıya yaşamak yerine gözün aklın telefonda kumarda.Kose bucak kimse görmeden oynamaya çalışmak.Yalan dolan içinde bir hayat inşa etmek.

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,250
2,032
113
Zamanın parasıyla çok paralar geçti elime yani benim gibi insanlar için çok 2020 de 100 bin mesela ama noldu hiçbir hayrını görmedim dediğin gibi geri de kaybetim fazlasıyla.Mental olarak,ruh sağlığı olarak zaten seni bitiriyor kumardan para kazansan bile hala oynamakta aklın,en güzel anlarda bile o anı doyasıya yaşamak yerine gözün aklın telefonda kumarda.Kose bucak kimse görmeden oynamaya çalışmak.Yalan dolan içinde bir hayat inşa etmek.
Kanka aynen öyle ya kız arkadaşımın yanında bile en ufak boşlukta elim 1xbet uygulamasına gidiyordu la oynasan nolucak salak sanki milyarder mi olacan bırak anın keyfini çıkar. tam bela bu kumar uyuşturucudan beter diyorlar belkide haklılar. Ruh sağlığı en önemli şey kanka o gittimi geçmiş olsun mental bitti mi isterse eline milyon geçsin toparlanmaz. İnsanlar öyle küçük şeylerden zevk alıyorlar ki hayret ediyorum. Yemin ederim hayatta şunu yapayım zevk alırım diyeceğim bir tane bir şey yok. Çünkü kumar her şeyi bitirdi.

engineer89

Elbet bir gün..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,872
1,723
113
Kanka aynen öyle ya kız arkadaşımın yanında bile en ufak boşlukta elim 1xbet uygulamasına gidiyordu la oynasan nolucak salak sanki milyarder mi olacan bırak anın keyfini çıkar. tam bela bu kumar uyuşturucudan beter diyorlar belkide haklılar. Ruh sağlığı en önemli şey kanka o gittimi geçmiş olsun mental bitti mi isterse eline milyon geçsin toparlanmaz. İnsanlar öyle küçük şeylerden zevk alıyorlar ki hayret ediyorum. Yemin ederim hayatta şunu yapayım zevk alırım diyeceğim bir tane bir şey yok. Çünkü kumar her şeyi bitirdi.
Tam olarak böyle, bütün güzel hislerimizi öldürdü.Heyecan,umut,istek,neşe,enerji..yerine kaygı,stres,huzursuzluk,maddi manevi kayıplar, karakterde bozulmalar bıraktı.

Salihtskrn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
794
203
43
Bu kumarın ben MK sinir stresten 31 yaşındayım tansiyon var kolesterol var tiroid hastasıyım hep stresten allah sonumuzu iyi etsin

Salihtskrn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
794
203
43
Psikolojik travması çabası 2 tane depresan içiyorum kaç senedir

engineer89

Elbet bir gün..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,872
1,723
113
Tam olarak böyle, bütün güzel hislerimizi öldürdü.Heyecan,umut,istek,neşe,enerji..yerine kaygı,stres,huzursuzluk,maddi manevi kayıplar, karakterde bozulmalar bıraktı.
Bazen diyorum ki ben acaba kimim gerçekte hakikaten kimim, benden acaba nasıl bir insan çıkardı bu kumar hayatıma hiç dokunmamış olsaydı diyorum ama bunu geri cevirebilmek mümkün değil artik, arınmak mümkün ama izleri yok etmek değil.

panicatac

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
360
122
43
Bazen diyorum ki ben acaba kimim gerçekte hakikaten kimim, benden acaba nasıl bir insan çıkardı bu kumar hayatıma hiç dokunmamış olsaydı diyorum ama bunu geri cevirebilmek mümkün değil artik, arınmak mümkün ama izleri yok etmek değil.
aynısını soruyorum aralıksız kendime eğer bu lanete hiç bulaşmasaydım acaba hayatım ne durumda olurdu düşünürken kafayı yiyorum

blackwonna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
379
798
93
Bazıları hayata 1-0 değil 10-0 falan önde başlıyor atını alan çoktan Üsküdar’ı geçiyor bi saatten sonra o adamın 1 yılda çabalayıp sahip olduğu şeye sen 10 sene didinsen de sahip olamıyorsun. Bu ülkenin yaşanılacak bi hali kalmamış üniversite sınavında 30 bininci oldum matematik öğretmeni oldum hiçbir işe yaramadı vasıfsız arkadaşlarım evleniyor ev alıyor araba alıyor Allah daha çok versin biz deli muhtar gibi ortada geziyoruz çalışsam elime geçen paradan daha çok harcıyorum o yüzden çalışmıyorum da umarım iktidarla birlikte bazı şeyler de değişir de biz de adam oluruz. Kumar konusuna gelirsek 6-7 milyon kazanıp kaybetmişim durmayı bilsek şu an en azından bi ev bi arabamız vardı altımızda

engineer89

Elbet bir gün..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,872
1,723
113
Bazıları hayata 1-0 değil 10-0 falan önde başlıyor atını alan çoktan Üsküdar’ı geçiyor bi saatten sonra o adamın 1 yılda çabalayıp sahip olduğu şeye sen 10 sene didinsen de sahip olamıyorsun. Bu ülkenin yaşanılacak bi hali kalmamış üniversite sınavında 30 bininci oldum matematik öğretmeni oldum hiçbir işe yaramadı vasıfsız arkadaşlarım evleniyor ev alıyor araba alıyor Allah daha çok versin biz deli muhtar gibi ortada geziyoruz çalışsam elime geçen paradan daha çok harcıyorum o yüzden çalışmıyorum da umarım iktidarla birlikte bazı şeyler de değişir de biz de adam oluruz. Kumar konusuna gelirsek 6-7 milyon kazanıp kaybetmişim durmayı bilsek şu an en azından bi ev bi arabamız vardı altımızda
Benzer hikayelerimiz birçok kişide olduğu gibi,25 bin sıralama ile bir mühendisim ama sonrası kayıp ve diğer hayatlari izlemekle geçen yıllar.

panicatac

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
360
122
43
aynen öyle kral anadil seviyesi ingilizce ve b2 seviye almancam var sezonluk otelde resepsiyonistlik veya misafir ilişkileri olarak çalışıyorum aldığım para bir şey elde etmeme imkan sağlamıyor ortada kalıyoruz aynı bir de kumar belası bir şeylerin iyi olması mümkün değil zaten yeşil pasaportum var 6 ay sonra süresi doluyor deli gönül iltica et diyor

tnhnbk71

Nihilist Penguen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,500
1,489
113
Ben hayata bir 20 30 0 geriden başladım beyler, hepimizin sonu handikaplı galibiyet olsun, iyi geceler.