- 7,872
- 1,723
- 113
Zamanın parasıyla çok paralar geçti elime yani benim gibi insanlar için çok 2020 de 100 bin mesela ama noldu hiçbir hayrını görmedim dediğin gibi geri de kaybetim fazlasıyla.Mental olarak,ruh sağlığı olarak zaten seni bitiriyor kumardan para kazansan bile hala oynamakta aklın,en güzel anlarda bile o anı doyasıya yaşamak yerine gözün aklın telefonda kumarda.Kose bucak kimse görmeden oynamaya çalışmak.Yalan dolan içinde bir hayat inşa etmek.Yok kanka ne kusuru. Kumar en kötü şeylerden biridir kanka ben anaokulundan eve gelirdim evde bir bakardım at yarışları açık. Pezo çalışmaz yatar ganyana da borçlarla yatırırdı. Benimde başıma bela etti bunu. Halbuki düzenli çalışan memur bir babanın oğlu olsam ya da çalışkan bir babanın oğlu olsam kendim ettim derdim ama onlar sardı benim başıma bu belayı. He kazanıyor muyum bazı zamanlar kazandığımı sanıyorum. Ama mental olarak kumar adamı bitirir ruh sağlığını 0 yapar paran olsada eğer hayatını kurtaracak kadar değilse huzursuz eder yani beni ediyor açıkçası. Kumardan kazandığım paranında hayrını görmüyorum su gibi gidiyor.