Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hayat

Baronizm

Güce Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,620
6,300
113
Aga Coğu Kişinin Yani Coğu Babalarımıza Babalara Falan Bakıyorum Ev Yapmışlar Araba Almışlar Hatta Bazıları Çocuklarına Bile Ev Almış

Benim Yaş 28 Evi Geçtim Arabam Bile Yok Arabayı Geçtim Birikimim Bile Yok Eminim Ülkedeki Çoğu Benim Yaşıtlarımda Böyledir Acaba Bizim Kuşaktamı Sıkıntı Var Yoksa Bu Dönemde mi Anlamadım 15 Yaşımdan bu yanada Çalışıyorum Garip Gerçekten

TommyEgan

Kim Bu Erol Egemen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,557
5,455
113
Aga Coğu Kişinin Yani Coğu Babalarımıza Babalara Falan Bakıyorum Ev Yapmışlar Araba Almışlar Hatta Bazıları Çocuklarına Bile Ev Almış

Benim Yaş 28 Evi Geçtim Arabam Bile Yok Arabayı Geçtim Birikimim Bile Yok Eminim Ülkedeki Çoğu Benim Yaşıtlarımda Böyledir Acaba Bizim Kuşaktamı Sıkıntı Var Yoksa Bu Dönemde mi Anlamadım 15 Yaşımdan bu yanada Çalışıyorum Garip Gerçekten
Kuzenim 3 yıl çalışıp para biriktirdi ev aldı

Baronizm

Güce Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,620
6,300
113
Asgari ücretten hesablarsan 3 senede 1 milyon TL eder eee kira erzak faturalarida cikinda nasıl 3 senede ev aldı dost demekki maaşı yuksek
Asgeri ucreti gectim Aylık 60 70k maaş alsa bile bir insan 3 senede ev alamaz ztn hiç mi gideri yok dimi

Baronizm

Güce Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,620
6,300
113
50-60 k civarı alıyo + ek gelirleri
Vallla benimde ortalama aylık gelirim 50k falan demek mi bende sıkıntı var haiaiqq bu kumar yüzünden aiqiq bu kumar olduğu sürece benim bel dogrulmayacak anlaşıldı

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,250
2,032
113
Bi evin babası iyise o ailenin sırtı yere gelmez bizim babalar salak oldukları için bizde boş insan olmuşuz bu saatte uyuyup sabah toplantıya gidebilirdik. Ama babası ne olaki oğlu ne olsun o yüzden adam olmadan evlenmeyin. Babalarımız bir aileyi rezil etmiş bari siz etmeyin hayatınızı kurtarın öyle evlenin

TommyEgan

Kim Bu Erol Egemen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,557
5,455
113
Vallla benimde ortalama aylık gelirim 50k falan demek mi bende sıkıntı var haiaiqq bu kumar yüzünden aiqiq bu kumar olduğu sürece benim bel dogrulmayacak anlaşıldı
Düzenli iş sabit gelir iyi birikim yaparsın 1 sene sonunda parana bide düşük faizli kredi en kötü araba alırsın

Baronizm

Güce Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,620
6,300
113
Bi evin babası iyise o ailenin sırtı yere gelmez bizim babalar salak oldukları için bizde boş insan olmuşuz bu saatte uyuyup sabah toplantıya gidebilirdik. Ama babası ne olaki oğlu ne olsun o yüzden adam olmadan evlenmeyin. Babalarımız bir aileyi rezil etmiş bari siz etmeyin hayatınızı kurtarın öyle evlenin
Valla doğru diyon

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,250
2,032
113
Valla doğru diyon
Öyle tabiki benim kuzenler var adamın babası düğününü yaptı evini aldı çalışıyor rahat rahat geçiniyor. Ben bunlarla nasıl yarışayım. He bana ev alınsın demiyorum yanlış anlaşılmasın. Benimkinin hayatla ilgisi yok bitik herifin teki. Sadece baba kelimesi anne gibi değil bomboş bir kelime Emin olun çoğu kişinin babası vefat etse yokluğunu hissetmez bile. Babaların evlatlara kattığı bir şey yok.