Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı hawkinqq / Tekli

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
106,619
59,894
113
neyse 48 saat beklemek daha mantılı bizde bir gün yiyecez ceza ama ne zaman :D
Ufak bı para cekiceksen yardımcı olurdum ama sen arkadaşlara sans parası bile 1k atmışsın kimbilir ne kadar cekicen.bu arada siteye atıp 1 kat cevirip çapraz çekimle cekebilirsin sanırım.emin değilim ama geçen öyle yazdilar

hawkinqq

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,279
813
113
Ufak bı para cekiceksen yardımcı olurdum ama sen arkadaşlara sans parası bile 1k atmışsın kimbilir ne kadar cekicen.bu arada siteye atıp 1 kat cevirip çapraz çekimle cekebilirsin sanırım.emin değilim ama geçen öyle yazdilar
yok hocam çekim yaptım ben tron olarak önceden usdt erc coın çekim yaptım soğuk cüzdana onu türk borsasına atmak için eethereum coin lazımmiş o olmadan atamıyormuşsun bakiye kaldı trustwalette ondan dolayı sordum 48 saat beklıyecem mecbur

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
106,619
59,894
113
yok hocam çekim yaptım ben tron olarak önceden usdt erc coın çekim yaptım soğuk cüzdana onu türk borsasına atmak için eethereum coin lazımmiş o olmadan atamıyormuşsun bakiye kaldı trustwalette ondan dolayı sordum 48 saat beklıyecem mecbur
O zaman elimden bişey gelmez sigara için 300 500 cekicem desen at benim heabaa Obinana pasliyim derdim.neyse ya senin derdin küçük bekleyiver 48 saat.bak millet burda birbirine düşüyor 1k için.sansin bol olsun iyi gceler