Haklısın bazı siteler sürekli aynı hesabı kullanıyor oda doğal olarak patlıyormiktar önemli degil şunu anlayın artik 100 lira bile olsa gönderdiğin hesap patlarsa sende patlarsin
Haklısın bazı siteler sürekli aynı hesabı kullanıyor oda doğal olarak patlıyormiktar önemli degil şunu anlayın artik 100 lira bile olsa gönderdiğin hesap patlarsa sende patlarsin
Mesela şuanda bile bloke var hesapda ama para giriş çıkışı oldu bı arkadasimdan sorun görünmüyorBanka zaten el koymaz dediği gibi devlette el koymaz maliye el koyuyor ama dediğim şu tüm parasına el koyamaz koysa bile örneğin bloke olsa bile parayı verip tüm bankacılık işlemlerinden banlanıyorsun.
havaleden çok Qr işlemlerın sanki ele vermış havaledende patlayabılırde Qr işlemlerın senı elevermişBu miktarlar bloke ile vergi dairesine aktarildi dost kendi anaparam kaldı tabi hesapda
Yiğido işte hesapları dinlendireceksin aynı bankadan günde 3 4 sefer havale yaparsan böyle olurHer ikisi dost havaleden ve qr dan en çok dikkat ettikleri husus firmalar şahıs odemelerinden çok firmalara yapilan ödemelere takiliyorlar
Banada öyle geliyor dost ama QR ödemesinde para atmden çekiliyor havalede ise direkt sitelerin verdiği firmalara ödeme yapıyoruz yada şahıslara oda biraz can sıkıcıhavaleden çok Qr işlemlerın sanki ele vermış havaledende patlayabılırde Qr işlemlerın senı elevermiş
Haklısın kral valla biraz dinlenmek lazimYiğido işte hesapları dinlendireceksin aynı bankadan günde 3 4 sefer havale yaparsan böyle olur
Yasal bir yaptırımı yok üzerine mal varlığı yok ise dostBen 20 yıldan fazladır havale kullanıyorum sadece 1 kere çekim için kullandigim kriptodan 25k ceza yedim 3 4 sene öncenin cezası hala havaleden yemedin yesemde cokda tin odemiyorum duruyor oyle
haklısın kralda bankalar zaten olayı çakmıştı aynı gunde adamlar 3 4 şehirden para çekıyor zaten o bankaların gozune geldıyse obur işlemlerde peşinden gelıyor çok geçmiş olsunBanada öyle geliyor dost ama QR ödemesinde para atmden çekiliyor havalede ise direkt sitelerin verdiği firmalara ödeme yapıyoruz yada şahıslara oda biraz can sıkıcı
Hiç biseyim yok o yüzden sıkıntı yok kessinler bugün zengin olursam öderim 😁Yasal bir yaptırımı yok üzerine mal varlığı yok ise dost
Karakoldan sabah 5 te araninca 😀Geçmiş olsun hocam nasıl haber geldi sana
Allah razı olsun dost görüp göreceğimiz bu olsunhaklısın kralda bankalar zaten olayı çakmıştı aynı gunde adamlar 3 4 şehirden para çekıyor zaten o bankaların gozune geldıyse obur işlemlerde peşinden gelıyor çok geçmiş olsun
Akşam fener maçı Ms 2 Dep 2.5 üst oyna 😀Hiç biseyim yok o yüzden sıkıntı yok kessinler bugün zengin olursam öderim 😁
Sabah 5 te buna mı kafa takmışlar amk ortalık yürüyen katil tecavüzcü sapık doluyken senin siteye attıgın 3-5 lira için sabah 5 te mi aradılarKarakoldan sabah 5 te araninca 😀
Ben hiç yatırım yapmıyorun dost ful kod Bonus sence başıma böyle bir durum gelirmimiktar önemli degil şunu anlayın artik 100 lira bile olsa gönderdiğin hesap patlarsa sende patlarsin
Para olsa oynardım bets10 haftalık özel oranı alırdım ama cepler bombosAkşam fener maçı Ms 2 Dep 2.5 üst oyna 😀
Valla dost bahtsız bedeviyi çölde kutup ayıları kovalar ya benim ki o hesap hayır mesela o değil kadrolu çalışıyorum ben devlette sürekli işçiyim inşallah ise bir sorun cikmazSabah 5 te buna mı kafa takmışlar amk ortalık yürüyen katil tecavüzcü sapık doluyken senin siteye attıgın 3-5 lira için sabah 5 te mi aradılar