Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Havale Sorunu Hakkında

Veysel58

Sivaslı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,046
2,087
113
Banka zaten el koymaz dediği gibi devlette el koymaz maliye el koyuyor ama dediğim şu tüm parasına el koyamaz koysa bile örneğin bloke olsa bile parayı verip tüm bankacılık işlemlerinden banlanıyorsun.
Mesela şuanda bile bloke var hesapda ama para giriş çıkışı oldu bı arkadasimdan sorun görünmüyor

Ortaköy

Ayrıcalıklı Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,244
7,492
113
Her ikisi dost havaleden ve qr dan en çok dikkat ettikleri husus firmalar şahıs odemelerinden çok firmalara yapilan ödemelere takiliyorlar
Yiğido işte hesapları dinlendireceksin aynı bankadan günde 3 4 sefer havale yaparsan böyle olur

Veysel58

Sivaslı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,046
2,087
113
havaleden çok Qr işlemlerın sanki ele vermış havaledende patlayabılırde Qr işlemlerın senı elevermiş
Banada öyle geliyor dost ama QR ödemesinde para atmden çekiliyor havalede ise direkt sitelerin verdiği firmalara ödeme yapıyoruz yada şahıslara oda biraz can sıkıcı

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
106,367
59,780
113
Ben 20 yıldan fazladır havale kullanıyorum sadece 1 kere çekim için kullandigim kriptodan 25k ceza yedim 3 4 sene öncenin cezası hala havaleden yemedin yesemde cokda tin odemiyorum duruyor oyle

Ortaköy

Ayrıcalıklı Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,244
7,492
113
Mesala mislibet 3 gündür aynı kişi havale kısmı aynı isim gördüğüm zaman yapmıyorum

Veysel58

Sivaslı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,046
2,087
113
Ben 20 yıldan fazladır havale kullanıyorum sadece 1 kere çekim için kullandigim kriptodan 25k ceza yedim 3 4 sene öncenin cezası hala havaleden yemedin yesemde cokda tin odemiyorum duruyor oyle
Yasal bir yaptırımı yok üzerine mal varlığı yok ise dost

Veysel58

Sivaslı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,046
2,087
113
Dostlarım canlarım abilerim kardeşlerim bu konu tamamen ben yandım siz yanmayin demek için açıldı kimsenin zarar görmesini istemem

Zagros13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,019
1,762
113
Banada öyle geliyor dost ama QR ödemesinde para atmden çekiliyor havalede ise direkt sitelerin verdiği firmalara ödeme yapıyoruz yada şahıslara oda biraz can sıkıcı
haklısın kralda bankalar zaten olayı çakmıştı aynı gunde adamlar 3 4 şehirden para çekıyor zaten o bankaların gozune geldıyse obur işlemlerde peşinden gelıyor çok geçmiş olsun

Veysel58

Sivaslı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,046
2,087
113
Sabah 5 te buna mı kafa takmışlar amk ortalık yürüyen katil tecavüzcü sapık doluyken senin siteye attıgın 3-5 lira için sabah 5 te mi aradılar
Valla dost bahtsız bedeviyi çölde kutup ayıları kovalar ya benim ki o hesap hayır mesela o değil kadrolu çalışıyorum ben devlette sürekli işçiyim inşallah ise bir sorun cikmaz