- 1,261
- 302
- 83
Alexander lobe
Burağı bulsun evine 20 tane pizza söyleyelim@ragnarlothbrok1234 sorsak adamın tcsine kadar bulurdu
Kone - Kushe - Mosheu varWals Wilson McDonald uclusunu bekliyorum @Blue's ilk once ben bilecegim![]()
Bir gün sonra da kızlı erkekli aynı evde kalıyorlar diye şikayet edelimBurağı bulsun evine 20 tane pizza söyleyelim![]()
AhaaaaBir gün sonra da kızlı erkekli aynı evde kalıyorlar diye şikayet edelim![]()
Örgütün bonus kasasıAhaaaatam bizlik , hatta fetocu diyelim Hasan toptan kurtulsun
![]()
Bylock Burak kod adıÖrgütün bonus kasası![]()
DimiKone - Kushe - Mosheu varsırada
Benim fotom var onlaDimiJooohn Leeeeshibaaa Moşeee
Allah rahmet eylesin nur icinde yatsin iyi kalpli bi adamdi
Kocaelispor daydı o zaman Ayı Faruk zamanı. Karabük e deplasmana gelmişlerdi. 2 hafta önce de Ankaragücü gelmişti onlarda siyahi bir golcü vardı Baidoo adamla çekildik geceydi sadece dişleri çıktı. Rahmetliyle foto çekilecekken arkadaşa dedim lan ışığa geçelimBenimlede cektirmek istedi yakinlarda kuafor yok diye izin vermedim diyimmi simdi![]()
Hahahah 10 numara bir anı olmusKocaelispor daydı o zaman Ayı Faruk zamanı. Karabük e deplasmana gelmişlerdi. 2 hafta önce de Ankaragücü gelmişti onlarda siyahi bir golcü vardı Baidoo adamla çekildik geceydi sadece dişleri çıktı. Rahmetliyle foto çekilecekken arkadaşa dedim lan ışığa geçelimmeğerse Türkçe biliyormuş adam 2 saat gülmüştü
![]()