- 19,302
- 14,178
- 113
6.5 üst orani açıldı 3 dakika sonra 5.5 üst oranına döndü aynı orandanYapmazlar öyle şey
6.5 üst orani açıldı 3 dakika sonra 5.5 üst oranına döndü aynı orandanYapmazlar öyle şey
Soğuk cüzdan açtın mı oraya mı cekiyorsunYok kripto öder de kriptodan trye çekemiyorum
Yok bi karışıklık olmuştur hatlarda yapmazlar6.5 üst orani açıldı 3 dakika sonra 5.5 üst oranına döndü aynı orandan
Yok global uygulamayaSoğuk cüzdan açtın mı oraya mı cekiyorsun
Havale en temizi Eniştem kripto da 100 lirayı bile nereden buldun diye hesabını soruyorlarHavaleye zorlar seni zaten kripto ödemek istemiyor çoğu
Soğuk cüzdana çekeceksin işte globale çekiyorsun ama global ve tr aynı bünye basitçe kaynağına ulaşılır soğuk cüzdandan globale at belki de ondan senin işlemi askıda bekletiyorlarYok global uygulamaya
Hayır ulaşamazlar MEXC globale trsi yok çünküSoğuk cüzdana çekeceksin işte globale çekiyorsun ama global ve tr aynı bünye basitçe kaynağına ulaşılır soğuk cüzdandan globale at belki de ondan senin işlemi askıda bekletiyorlar
Oraya çekip binance globale e attın ordan da binance trye transfer ettin yaniHayır ulaşamazlar MEXC globale trsi yok çünkü
Yok ilk Mexce sonra binance globale sonra trye attımOraya çekip binance globale e attın ordan da binance trye transfer ettin yani
Globale çektim deyince binance global sandım
Bol şans bebeğimBen bu maçı bırakıp çekim yapamam öyle bi yapım yok. Kasa 10k gelirse de çekim gelmezsede çekimEkli dosyayı görüntüle 892029
En son banka hesabına mi giriyorYok ilk Mexce sonra binance globale sonra trye attım
Genelde geri siteye gidiyorEn son banka hesabına mi giriyor
Hayırlısı kanka ben illa bi güzel yemek yerim ailemle karton sigaramı alırım kalanı siteyeGenelde geri siteye gidiyor
Ben kupon kazandı mı salçalı yumurta çakıyom yiyom kankaHayırlısı kanka ben illa bi güzel yemek yerim ailemle karton sigaramı alırım kalanı siteye
O da güzel kankaBen kupon kazandı mı salçalı yumurta çakıyom yiyom kanka
Ee kendime güzellik yapıyorumO da güzel kanka
Salçalı yumurta ile mi kendini odullendiriyorsunEe kendime güzellik yapıyorum
Çok uğraştırıyor dediğin gibi domatesli biberli çok severim ama biberler pörsüyesiye uğraştırıyor o yüzden salçalı yumurta yanına acı biber turşusu yeter missSoğanlı yumurta güzel oluyor da uğraşması bela kısık ateşte güzel karamelize edeceksin şahane bir şey oluyor
Azı bulamayan çoğa tamah etmezmişSalçalı yumurta ile mi kendini odullendiriyorsun