Retrodan takip etmeye başladım hemen korner olduŞimdi 2 oldu
Uğurlu site dostRetrodan takip etmeye başladım hemen korner oldu
Yılbaşına bana son bileti ayarla dost. Ya tutarsa deyip alacagimUğurlu site dost
Ama yatırımı kestik
Oda tarihteki yerini aldı
Kazan biraz çamura yatıyorlar ben baskette 1k ile başlayıp 40-50k ile 2-3 defa çıkınca sitede bana spor alanına girmek yasaklandıUğurlu site dost
Ama yatırımı kestik
Oda tarihteki yerini aldı
Öyle yazma bir daha o açıklamalarda yapay zekadan geçiyor oraya takılmıştır 500 tl için yaptıkları rezillik işte Ali koç 100 milyon gönderse sormazlar nerden bu para diye senin 100 tl için şüphelenirler bu ülke böyle hepsinin aqBeyanınız eksik gelmiş olabilir o yüzden incelemeye almıştır sistem diyor @Enişte
Bunu binance mı diyor ilginç benim hiç başıma gelmedi bugüne kadarBeyanınız eksik gelmiş olabilir o yüzden incelemeye almıştır sistem diyor @Enişte
Zorlarına gitmiştir dost 😄Kazan biraz çamura yatıyorlar ben baskette 1k ile başlayıp 40-50k ile 2-3 defa çıkınca sitede bana spor alanına girmek yasaklandı
Ne yazacaz ki beyanaÖyle yazma bir daha o açıklamalarda yapay zekadan geçiyor oraya takılmıştır 500 tl için yaptıkları rezillik işte Ali koç 100 milyon gönderse sormazlar nerden bu para diye senin 100 tl için şüphelenirler bu ülke böyle hepsinin aq
Ben hep kendi hesabımdan transfer yaptım yazıyorum hiç sıkıntı olmadıÖyle yazma bir daha o açıklamalarda yapay zekadan geçiyor oraya takılmıştır 500 tl için yaptıkları rezillik işte Ali koç 100 milyon gönderse sormazlar nerden bu para diye senin 100 tl için şüphelenirler bu ülke böyle hepsinin aq
Dedik sana iy gole asıl diyeBu gol iyi oldu belki hareketlendirir
Ben 100 kere yaptım sorun olmadı binance vadeli işlem bozum yazNe yazacaz ki beyana