- 42,071
- 42,819
- 113
Kardeşim biz boş konuşmayız@Valenciennes senin dediğin 48 72 saat muhabbeti bu heralde
Kardeşim biz boş konuşmayız@Valenciennes senin dediğin 48 72 saat muhabbeti bu heralde
Oktan geri gel anasayfa da sağ üst köşede görürsün yapay zeka desteklemeli chatNasıl bağlancaz ki canlı destek yok. Böyle kaldıEkli dosyayı görüntüle 891986

Tamam reis yazayım sağolasınOktan geri gel anasayfa da sağ üst köşede görürsün yapay zeka desteklemeli chat
Bağlanmadan çözmek için seçenekler sunar canlı desteğe bağlanmak istiyorum yaz sorunumun çözümü yok canlı desteğe bağla tarzı şeyler yaz bağlanır Ekli dosyayı görüntüle 891987
Her konuya hakim inanılmaz bi adam aqOktan geri gel anasayfa da sağ üst köşede görürsün yapay zeka desteklemeli chat
Bağlanmadan çözmek için seçenekler sunar canlı desteğe bağlanmak istiyorum yaz sorunumun çözümü yok canlı desteğe bağla tarzı şeyler yaz bağlanır Ekli dosyayı görüntüle 891987
Bugün hiç Try ya da Usdt yi Trx i çevirme işlemi falan yaptın mı hesaptanNasıl bağlancaz ki canlı destek yok. Böyle kaldıEkli dosyayı görüntüle 891986
Yap son adım dağılalım ışık adamKasa 8k 3k kalıyor 1 kupon daha yapcam mecbur
Globalden yaptım trden yapmadımBugün hiç Try ya da Usdt yi Trx i çevirme işlemi falan yaptın mı hesaptan
Global'de geçerli mi bilmiyorum ama Binance Tr de yapınca 48 saat bekleme süresi koyuyorGlobalden yaptım trden yapmadım
EniştemmmmmmmHer konuya hakim inanılmaz bi adam aq
Bol şanslarBuda gidici gibiEkli dosyayı görüntüle 891990
Ya git uyu bu ne biçim maçBuda gidici gibiEkli dosyayı görüntüle 891990
RastgeleBuda gidici gibiEkli dosyayı görüntüle 891990
Bol bol şans gelsinBuda gidici gibiEkli dosyayı görüntüle 891990