- 87,920
- 96,616
- 113
GS maçında 10.5 üst kornerden gitmiş shellac bu nerde görsem tanırım dostiyi şanslar dost
daha maçlar başlamamış
GS maçında 10.5 üst kornerden gitmiş shellac bu nerde görsem tanırım dostiyi şanslar dost
daha maçlar başlamamış
Bol şans patronum@makina123 teşekkürler sponsorluk için
Gelirse 1 Kişiye 500 tl gönderim sağlarım maçlara güveniyorum bence güzel bir kupon oldu başarılar
Valla bugün baya sinirli gibi geldi bana da enisteGS maçında 10.5 üst kornerden gitmiş shellac bu nerde görsem tanırım dost
Yok be adaş shellac ın sinirli halini görmemişsin senValla bugün baya sinirli gibi geldi bana da eniste
Aman aman görmeyeyim toplu ban felan gelir mazallah ne olur ne olmaz biz arada kaynamiyalimYok be adaş shellac ın sinirli halini görmemişsin sen
maç öncesi alınca öyle oluyor İhtiyarGS maçında 10.5 üst kornerden gitmiş shellac bu nerde görsem tanırım dost
Hahahah yenilmeden kadikoyden evimize dönüyoruz keyfim paşada yokBugun masallah keyfin yerinde normalde pazartesi günleri memur adamlar sinirli olur ilk iş günü diye puaha
Son dakika 2 puan kaybettiniz de Okan saolsun takımı çok geriye cekti gs biraz top oynasaydı rahat yenerdi vallaHahahah yenilmeden kadikoyden evimize dönüyoruz keyfim paşada yok![]()
Adaş geçen geldiğin gibi gitti yine kusura bakma güldüm o gün çok 🤣😁Aman aman görmeyeyim toplu ban felan gelir mazallah ne olur ne olmaz biz arada kaynamiyalim
Başkan bir sag vurdu ardından bir sol nakavt olduk eniste puahaAdaş geçen geldiğin gibi gitti yine kusura bakma güldüm o gün çok 🤣😁
Hakem maç berabere bitsin diye herşeyi yaptı tabi bir okadar da okan 'ın da suçu var osimheni neden çıkarırsın anlamış degilimSon dakika 2 puan kaybettiniz de Okan saolsun takımı çok geriye cekti gs biraz top oynasaydı rahat yenerdi valla
betbox kankaSite nedir dost
yapacak bişi yok başkan yattı diyorSağlık olsun dostum
usta ben ilk yarı 4.5 üst oynadım ondan ya kusura bakma senin kuponu yatırdıkmaç öncesi alınca öyle oluyor İhtiyar
ilk yarı 2 korner çıkınca da
2.yarı nisbet yapar gibi 8 de bırakıyorlar