Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hadi Kredi Kart

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,471
1,957
113
Beyler hortladigi için kb ama Hadiye basvurdum onaylandı ama bunda limit. Var mı yok mu cart curt bilgim yok , sadece 2. Görseldeki Gibi 1 TL yazıyor limit atmrttirmaya girdigimde 3.fotodakiu cikiyo ne olcak simdi. Çözemedim yardım pls
Ortak limit bi işine yaramaz ama sana bir taktik vereyim belki 300-400 tl bonus yüklerler

alkansglm

Kaybettiklerin seni özgür kılar
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,615
3,836
113
ayni kredi karti sana ekstra farklı bir limit açmıyorlar yani sadece kartın promosyonları felan oluyor ama ikisinin limiti de ayni ortak oluyor
ayrıca ekstra kredi kartına basvurma bence yıllık aidatı çıkar sonra

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,471
1,957
113
Arıyorsun müşteri hizmetlerini bana ortak limit verdi galiba işime yaramaz kart boşuna gelmesin istemiyorum diyorsun o bakıyor inceliyor bonus teklif ediyor örneğin 500 bonus peşin 4 ay kapatmama koşulu ile

muteksk1912

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
45
48
18
Arıyorsun müşteri hizmetlerini bana ortak limit verdi galiba işime yaramaz kart boşuna gelmesin istemiyorum diyorsun o bakıyor inceliyor bonus teklif ediyor örneğin 500 bonus peşin 4 ay kapatmama koşulu ile
E bilader millete 10k falan limit aciyolar bu gelecek. Kartta öyle bi limit olmucskmi yani

mopoje

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
479
256
63
Ee eklenen bakiye nasıl kullaniyorsun

Caffcaff

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,379
691
113
Bende başvuru yaptım karta limit icin 2000 yatırım istiyor mk
Ben anlamadım bu olayı bende başvurdum 3500₺ limit için 3500₺ yatırın diyor, biz 3500₺ yatırınca bizim paraya el koyup onlar 3500₺ mü veriyor ne anladık bu işten

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,855
9,788
113
Ben anlamadım bu olayı bende başvurdum 3500₺ limit için 3500₺ yatırın diyor, biz 3500₺ yatırınca bizim paraya el koyup onlar 3500₺ mü veriyor ne anladık bu işten
Yok banka senin paranı sana kendi kredi vermisin gibi yapiyo bankaya bişey odemiyosun banka bunu zaten senin puanin yükselsin diye yapiyo