- 8,808
- 3,321
- 113
Sinyal ölmez diyorsun dostum helaaaalllAdamın amacı zaten birileri bassın kazansın belki bana dm den yazar para atar amacı 😂sen dilenciye dileniyorsun gibi bi mevzu var ortada yani
Sinyal ölmez diyorsun dostum helaaaalllAdamın amacı zaten birileri bassın kazansın belki bana dm den yazar para atar amacı 😂sen dilenciye dileniyorsun gibi bi mevzu var ortada yani
Gülden ödül beklemek kırmızı kar yağma olasılığından daha düşük@gulboz31 cevap ver bence yorumlara ben senin arkandayım hep ama bir garip görünüyorsun şu an durum
Bı ara rol açtı takipledik ödül atacaktı gidiş o gidiş . Genelde roll dışı attığı kuponlar hep çakma@gulboz31 cevap ver bence yorumlara ben senin arkandayım hep ama bir garip görünüyorsun şu an durum
Yok la poker kralı neden öyle yapsınBı ara rol açtı takipledik ödül atacaktı gidiş o gidiş . Genelde roll dışı attığı kuponlar hep çakma
Oğlum dedim sana etme diye 😂😂adam yıkarsa yazmış kelden saç bekliyorsun sjsjsjjsjsjsjdün gece açılan konuyu da gece 5 de bi tek ben takip ediyordum yine aynı muhabbet oldu sanırım arkadas dalga geçiyor
Gül'ün keyif aldığı birşey bu çünkü form geneline sorsak Gülden kaç kişi ödül aldı diye 3 5 kişi zor çıkar 🤣Yok la poker kralı neden öyle yapsın![]()
Vergiden dolayı dağıtıma birşey kalmıyordün gece açılan konuyu da gece 5 de bi tek ben takip ediyordum yine aynı muhabbet oldu sanırım arkadas dalga geçiyor
Adı gül bile değildir reis yapma etme kurban olayım inanıyor musun onun kız olduğuna jajajGül'ün keyif aldığı birşey bu çünkü form geneline sorsak Gülden kaç kişi ödül aldı diye 3 5 kişi zor çıkar 🤣
yasaldan oynamış ya ondan sanırım zaten 1 milyon basmıştır minimum 5-6 milyon yüzde 20 kesiyor devlet 1 milyon kesiliyor sonuçta kız haklı vermemekte. Az para mı 1 milyon birde gelip bizim gibi açlara 500 verecek sjsjsjVergiden dolayı dağıtıma birşey kalmıyor
Yok be kanka 🤣Adı gül bile değildir reis yapma etme kurban olayım inanıyor musun onun kız olduğuna jajaj