- 1,768
- 2,601
- 113
Bizde fb 2 1 veya 3 1 yensinde 15 freebt bekliyoruz
yensinde skor gelsin bizim
Kupon kazanırsa özelden yaz bana dostBizde fb 2 1 veya 3 1 yensinde 15 freebt bekliyoruzyensinde skor gelsin bizim
Ins gelir hocam. Param olsa tekli 500 atilirdi kazanir kaybeder bilmem ama o kadar kayiptan sonra kurtulus maci buydu birde takip ettim acun bile video atti samandirada yatip kalkiyoruz diye maddi manevi motive ettiler takimiKupon kazanırsa özelden yaz bana dost![]()
Bolsans reıs2021 çok uğurlu geldi umarım bu şekilde devam eder.Herkese bol şanslar bol kazançlı günler dilerimEkli dosyayı görüntüle 115607
Valla dost bende o mantık ile oynadım.Artık o kadar yenilmeye bir dur demeli fener.Ama tabi mesele fener olunca garanti diye bir şeyde olmuyor 😄Ins gelir hocam. Param olsa tekli 500 atilirdi kazanir kaybeder bilmem ama o kadar kayiptan sonra kurtulus maci buydu birde takip ettim acun bile video atti samandirada yatip kalkiyoruz diye maddi manevi motive ettiler takimi![]()
Kasımpasa fb den daha lesValla dost bende o mantık ile oynadım.Artık o kadar yenilmeye bir dur demeli fener.Ama tabi mesele fener olunca garanti diye bir şeyde olmuyor 😄
Sağol varol recebim teşekkür ediyorumBolsans reıs
Sağol varol kral teşekkür ediyorum umarım hepimize çok iyi bir sene olurBol sans dostum bu 2021 kimisine sansli geliyor. Devam eder insallah👍
🙏Sağol varol kral teşekkür ediyorum umarım hepimize çok iyi bir sene olur
Sağol varol dost teşekkürlerAleyküm selam bol şanslar
Atti 2 oldu kanka :FSıra Fenerde knk 😄