Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tek Maçtan Kayıp Goz gore gore s....

karaadam81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,190
4,408
113
Aga aksamdan beri kârdayim bundada kardan oynadim mevzu para degilde resmen s..liyoruz adamlar 19 sayi onde 4.30 dakka var birtane atmadan berabere bitirdiler acip izliyorum bosa gidiyo salliyo faul bile almiyo depe attiriyo engel olmuyo daha nba oynarsam en adi o.evladiyim gerci hepsi aynida neyse

Ekli dosyalar

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,863
25,447
113
Aga aksamdan beri kârdayim bundada kardan oynadim mevzu para degilde resmen s..liyoruz adamlar 19 sayi onde 4.30 dakka var birtane atmadan berabere bitirdiler acip izliyorum bosa gidiyo salliyo faul bile almiyo depe attiriyo engel olmuyo daha nba oynarsam en adi o.evladiyim gerci hepsi aynida neyse
Gardaşım çok iyi anlıyorum seni 0,5 sayıdan 7300 gitti sıfırlandık canım çok sıkkın 167,5 üst oynadım skor 84-83 oldu 1:45 var dedim tamam kazandık. İkili kombine yaptım iy 1,5 aldım penaltı oldu 3,40 oran geldi birde bu vardı 1,85 bu kadar sürede 3 kere serbest atış oldu üçü de 2/0 ve maç 84-83 bitti ne diyim şimdi kafayı yememek elde değil..

alexaki

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
519
168
43
Kumarda kaybettiklerinizi de kazandıklarınızı konuşursanız daha kolay algılıyorsunuz durumu

egelixx10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,100
387
83
Yıllar önce real Madrid bilbao basketten yattım 167 olur dedim m uzatmaya gitti tamam geldi dedim fauller dolu 3.20 varken skor 82.83dü öyle bitti hiç unutmam şanssızlıkmı desem şikemi desem bilemedim