- 27,824
- 13,644
- 113
2 oran altını pek beğenmiyorum 1.85 i mecburiyetten oynuyorumAdam yüksek orana oynuyor
Farkindaysan olmayacak bişi yok
Fener bu
2 oran altını pek beğenmiyorum 1.85 i mecburiyetten oynuyorumAdam yüksek orana oynuyor
Farkindaysan olmayacak bişi yok
Fener bu
Tam o.e takımlar 45 ye attı ilk yarı bitti ikinci yarı 4 attı 5.0 bitirdi buna sağlık olsun denmez vallaGeçmiş olsun
Nasip bakalım fenerde eksik çok ama gs ile Fenerbahçe ile diğer takımlar zor yarışırkeske dep 2.5 oynasaydın daha olası duruyor
Şike işteTam o.e takımlar 45 ye attı ilk yarı bitti ikinci yarı 4 attı 5.0 bitirdi buna sağlık olsun denmez valla
fenerde hiçbir şey yok kadrosu da gerçekten kötü ağır kalite farkı var galatasaray ile aralarındaNasip bakalım fenerde eksik çok ama gs ile Fenerbahçe ile diğer takımlar zor yarışır
Kesin yer ama 3 atarmi bilinmez zaten senin voleybol yatar gibi Metin abe bol şans 🤣Nasip bakalım fenerde eksik çok ama gs ile Fenerbahçe ile diğer takımlar zor yarışır
Galatasaray li olduğun belli oluyor makinefenerde hiçbir şey yok kadrosu da gerçekten kötü ağır kalite farkı var galatasaray ile aralarında
Voleybol geldi ya adamlar 3-1 almış 2 adım onlardan gitsem kasam 1600 olurduKesin yer ama 3 atarmi bilinmez zaten senin voleybol yatar gibi Metin abe bol şans 🤣
ben takım tutmuyorum da hiçbir mevkide fenerbahçe ağır basıyor diyemeyiz kale dışındaGalatasaray li olduğun belli oluyor makine
Samsun'un maç fenerin Toto yemez bizim rakibimiz olmaya 😉keske dep 2.5 oynasaydın daha olası duruyor
fenerin favori olduğuna bakma samsun bugün handikap yapacak 3-4 atacak gibiSamsun'un maç fenerin Toto yemez bizim rakibimiz olmaya 😉
3 4 atar mı bilmemde maçı alırfenerin favori olduğuna bakma samsun bugün handikap yapacak 3-4 atacak gibi
La ne bileyim abe kazanç yazdigini bile görmemişim beni Bayern Münih hipnotize etti 55 k gitti 5 maç yapmıştım hepsi 2 oran yaktı kahpe takımVoleybol geldi ya adamlar 3-1 almış 2 adım onlardan gitsem kasam 1600 olurdu
2.5 üst rahat olur gibi duruyor günün bankosu bence3 4 atar mı bilmemde maçı alır
Kötü gitmiş. Çok maç oynamanın zararları ben hep tek maç oynuyorum. En fazla 2 liLa ne bileyim abe kazanç yazdigini bile görmemişim beni Bayern Münih hipnotize etti 55 k gitti 5 maç yapmıştım hepsi 2 oran yaktı kahpe takım
Kupon yapicazda bekliyoruz işte vuracam bugün yine 😅2.5 üst rahat olur gibi duruyor günün bankosu bence
Alakası yok tek maç bile yakiyorKötü gitmiş. Çok maç oynamanın zararları ben hep tek maç oynuyorum. En fazla 2 li