- 27,593
- 13,485
- 113
Başka neye takılabilirdim maç tahminlerine diyecek söz yok kiTakila takıla buna mı takıldın![]()
Sağlık olsun dostum
Kupon mıktarıja 10 k yazmıssın dedım aldıgını nıye verdı bu Allah'tan 1 k ymısGelirse @Müslüm75 @aminisego 500 er verelim
Farkında değilim yanlış yazmışım 50-60k kasam olmadan o miktarı basmayı kıçım yemezKupon mıktarıja 10 k yazmıssın dedım aldıgını nıye verdı bu Allah'tan 1 k ymıs
Gelmeden niye vermiyon da işimizi şansa bırakıyorsun 😂😂😂 2 gün sonra huhuu Müslüm deme bakGelirse @Müslüm75 @aminisego 500 er verelim
Geçmiş olsunGelirse @Müslüm75 @aminisego 500 er verelim
Bunlar tam adi takımlar 3. Çeyrek 6.50 orandan dep ve 171.5 üst aldık 3 çeyrek bitmesine neredeyse 5 dakika var 18-17 skor 20-20 bitiyor iade oluyor üst de yatırıyor mal deplasman son çeyrek oynuyorGelmeden niye vermiyon da işimizi şansa bırakıyorsun 😂😂😂 2 gün sonra huhuu Müslüm deme bak
Yavaş yavaş huhu diceksin 😂😂😂Bunlar tam adi takımlar 3. Çeyrek 6.50 orandan dep ve 171.5 üst aldık 3 çeyrek bitmesine neredeyse 5 dakika var 18-17 skor 20-20 bitiyor iade oluyor üst de yatırıyor mal deplasman son çeyrek oynuyor
Sağlık olsun huuuuu da deriz Müslüm Baba bi baksana da derizYavaş yavaş huhu diceksin 😂😂😂
Tanıyamadım siz kimsiniz derim 🤣🤣Sağlık olsun huuuuu da deriz Müslüm Baba bi baksana da deriz![]()
Canın sağolsun. En son ödülü ben attım sıra sende haydeeTanıyamadım siz kimsiniz derim 🤣🤣
Geçmiş olsunGelirse @Müslüm75 @aminisego 500 er verelim
Oynamasan 1k cebindeydiGelirse @Müslüm75 @aminisego 500 er verelim
Bol şans mı yazim geçmiş olsun mu yazayım ne oldu bugün çok yoğundum amca🤣😁Gelirse @Müslüm75 @aminisego 500 er verelim
Aynen zaten yatacak olanda adımız geçer @Müslüm75 😁😁🤣Gelmeden niye vermiyon da işimizi şansa bırakıyorsun 😂😂😂 2 gün sonra huhuu Müslüm deme bak
Geçmiş olsun yaz. Gelmesi gereken maçlar gelmiyor voleybol 22-13 den 25-22 bitiyor tam delirmelik az önce basketbol 90-83 önde+2.5 demiştim 2 dakika anca vardı 93-97 yenildiBol şans mı yazim geçmiş olsun mu yazayım ne oldu bugün çok yoğundum amca🤣😁
Geçmiş olsun ağabeyyyyyGeçmiş olsun yaz. Gelmesi gereken maçlar gelmiyor voleybol 22-13 den 25-22 bitiyor tam delirmelik az önce basketbol 90-83 önde+2.5 demiştim 2 dakika anca vardı 93-97 yenildi