- 37,104
- 26,955
- 113
4950 yi 5k yapamamak başarıdır o yüzden tebrik 🤣🤣Ne tebrigi oradan gitti 4950 MK okc cyber 2. Çeyrek alsa 5k oluyordu 3 lük yedi 29-29 bitti
4950 yi 5k yapamamak başarıdır o yüzden tebrik 🤣🤣Ne tebrigi oradan gitti 4950 MK okc cyber 2. Çeyrek alsa 5k oluyordu 3 lük yedi 29-29 bitti
Aynen oynadığın kuponun sonuçlanmasını beklemezsen olacağı buydu. Daha önce de çok başıma geldi4950 yi 5k yapamamak başarıdır o yüzden tebrik 🤣🤣
Ekran koruyucuyu çıkarda şu kıl i al profilden artıkTamam kazandi kasada oldu benim deme hala yanmadi
Maliyeti kurtarmıyor metinim mani lazım 🤣Ekran koruyucuyu çıkarda şu kıl i al profilden artık![]()
Teşekkürler lampart abi. Senin gibi olmaya çalışıyorumMeğer nba uzmanı golcu mus puaha
Biz yaşlandık dost dun bir kupon yaptım 3lu hiçbirini gelmemiş utancımdan yeni yeni foruma girdim puahaTeşekkürler lampart abi. Senin gibi olmaya çalışıyorum
Zuhaaaaaaaaaaaass 🤣🤣🤣🤣🤣🤣Teşekkürler lampart abi. Senin gibi olmaya çalışıyorum
Ben gece şunları yapıp uyudum. Durmasını bilmezsek kaybediyoruzBiz yaşlandık dost dun bir kupon yaptım 3lu hiçbirini gelmemiş utancımdan yeni yeni foruma girdim puaha
Kulisbet öğlen kod ile 250 frespin aldım her alanda geçerli dediler spinden 500 çıktı sporda 4.950 yaptım oradan 5k olmadıBiz yaşlandık dost dun bir kupon yaptım 3lu hiçbirini gelmemiş utancımdan yeni yeni foruma girdim puaha
Tebrikler zengin dostKulisbet öğlen kod ile 250 frespin aldım her alanda geçerli dediler spinden 500 çıktı sporda 4.950 yaptım oradan 5k olmadı![]()
4.950 cekim verseydin sıkıntı olmazdı duz rakamlara takili kalma benim çok canim yandı gecmis olsunKulisbet öğlen kod ile 250 frespin aldım her alanda geçerli dediler spinden 500 çıktı sporda 4.950 yaptım oradan 5k olmadı![]()
Şartları 5k yap 2k çekti4.950 cekim verseydin sıkıntı olmazdı duz rakamlara takili kalma benim çok canim yandı gecmis olsun
Nasip yokmuş demmekki dostŞartları 5k yap 2k çekti
Valla bende 2400 yaptım baskete bastım 1 sayıdan gitti o bonusŞartları 5k yap 2k çekti