- 62,951
- 32,195
- 113
Lan Jojo hiçbir şekil kod vermiyo bu jojoda arkadaşa para gönder var mı ya birinden bir 50 attırayım şu özel oranı alayım yaYok baak
Lan Jojo hiçbir şekil kod vermiyo bu jojoda arkadaşa para gönder var mı ya birinden bir 50 attırayım şu özel oranı alayım yaYok baak
Arkadasa gönder vardiLan Jojo hiçbir şekil kod vermiyo bu jojoda arkadaşa para gönder var mı ya birinden bir 50 attırayım şu özel oranı alayım ya
Şimdi şunu peşine düşeyim 😄Arkadasa gönder vardi
1000 oran açıktı 5000 kapalıŞimdi şunu peşine düşeyim 😄
5.000 oran için demiyorum bir oran var orada onu alacağım 50 Oran1000 oran açıktı 5000 kapalı
İkisinkde almistim aksam1000 oran açıktı 5000 kapalı
Bende 0 dıİkisinkde almistim aksam
Zaten imkansız gibi bişey GS City i ynerde qarabag live yenermi.malumBende 0 dı
İş olsun diye açıyolar işteZaten imkansız gibi bişey GS City i ynerde qarabag live yenermi.malum
Qarabaq + gs yener 5k alırızZaten imkansız gibi bişey GS City i ynerde qarabag live yenermi.malum
10k çaktırma puahahhaQarabaq + gs yener 5k alırız
Artı holoskoQarabaq + gs yener 5k alırız
Benim 15k sen çaktırma10k çaktırma puahahha
Ulan Benimki 25K Siz çaktırmayınBenim 15k sen çaktırma
Hayırlı işler kokina metin ilk maasinla 100 tl de olsa rol yaptırmanı ümit ediyorumArtı holosko
Kimse görmeden çekelim paramızıUlan Benimki 25K Siz çaktırmayın
Lan valla benim de 15kayip olmasın diye dedim puahahahahBenim 15k sen çaktırma
Gelme ihtimali fenerin şampiyonluk ihtimaliyle aynı 0 yani umutlanmayalim hiçLan valla benim de 15kayip olmasın diye dedim puahahahah
İyice yüzsüz çıktık bizde
İmkansiz dedigimiz neler gördük 1000de 1 de olsa o ihtimal mutlu ediyoGelme ihtimali fenerin şampiyonluk ihtimaliyle aynı 0 yani umutlanmayalim hiç