- 29,717
- 16,089
- 113
Seriden gelsin 2
Hadi umarım50ye kadar 2 bal olur
Yaw gelsinde tek 200 de verse olur.dBeyler gelirse 3 kisi 350
@Kurtaran dosta 2500 geriside bana öğle konusmustuk rollu veren arkadasla bol sans hepimize şimdiden cikmayan arkadaslar darilip gucenmesin kasa sadece kendimi degildi olsa daha fazla biseyler yapardik
Reis dağılımı yapsan şimdi olmaz mı son adım kimse bu saatte beklemesinBeyler gelirse 3 kisi 350
@Kurtaran dosta 2500 geriside bana öğle konusmustuk rollu veren arkadasla bol sans hepimize şimdiden cikmayan arkadaslar darilip gucenmesin kasa sadece kendimi degildi olsa daha fazla biseyler yapardik
Son adım gelmezse neyle dağıtım yapacak dostReis dağılımı yapsan şimdi olmaz mı son adım kimse bu saatte beklemesin
Dostum 2 kisi secermisin kendin haric sana zahmet kazanirsa atarsin buraya gönderim yaparımSeriden gelsin 2
Aman aman digeri uzadi bu uzamaz dedikTek korktuğum şey toplam skorda eşitlik olmuş olması
İnşallah dostumAman aman digeri uzadi bu uzamaz dedik
Tamam kral kişiler belli zaten yeterki gelsin hallederizDostum 2 kisi secermisin kendin haric sana zahmet kazanirsa atarsin buraya gönderim yaparım
Eee boşuna mı veriyor kazanırsa çöküyor verdiğinin 5 katına 😁@KaRaa adam faıze yatırmıs parayı 2500 gerı alıcakmıs