1-1 mi yaptiChung kazanır @GOKAYBET
Brom be napıyorsunBol şanslar dostlar sabahiniz hayırlar olsun inşallah . Bol kazançlar Gökay gardaşim
Ufak ufak takılıyoruz reis aynı be 😀😀 sen ne yapıyorsun iyisin inşallahBrom be napıyorsun
Yapcak1-1 mi yapti
Bu sefer olur umarım bol şans aga1-1 mi yapti
Holi 0.5 üst açsa juveye 10000 oran biz oynadık ya tutmazParası olan şimdiden holiye 5k atsın gs maçına bir sürü özel acar
Allah'a şükür brom olduğu kadar olmadığına da bizden iyi bilen varUfak ufak takılıyoruz reis aynı be 😀😀 sen ne yapıyorsun iyisin inşallah
Umarım saçma sapan acmazlarParası olan şimdiden holiye 5k atsın gs maçına bir sürü özel acar
Bence de alacakChung kazanır @GOKAYBET
Sen oynamasan da tutmaz Galatasaray handikap yaparHoli 0.5 üst açsa juveye 10000 oran biz oynadık ya tutmaz
Sen Yüksek orandan almışsındır onu zaten o lafından anladım bişeyler benBence de alacak
Senin biriki yorumunu gördüm abi sen GS ye güvenin ha bugün cokSen oynamasan da tutmaz Galatasaray handikap yapar![]()
Bol şans1-1 mi yapti
Yanıltmaz umarım taraftarlık da var işin içinde tabi de yenmememiz için bi sebep yok benceSenin biriki yorumunu gördüm abi sen GS ye güvenin ha bugün cok
Bithero varda doğrulama istiyor olmuyor o da yok yaniSende kripto varmi abi bets10 daki parayı çeksek golüyle atsak özel 2 tanesi tutsa 10 k ediyor
He abi havale çektim dün 500 atmist teniste oynaya oynaya 5 yaptım 2 özel oran bu 20 k yapsam kumara ara bana sadece forma uğrar borçlar sıfırlanır Gül okul artikBithero varda doğrulama istiyor olmuyor o da yok yani![]()