Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı GOKAYBET | NCAA Teklisi🏀

Kupon Miktarı
8254.6
Kupon Oranı
1.13

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,776
7,887
113
1-2 kere daha kesin gördüğüm maç bahsi aldiktan sonra rolling konusu açarım Beyler ordan rolling yaparız haberiniz olsun 1-2 maç daha aklımda çünkü

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,776
7,887
113
Kupon paylaşımı yaparım 1-2 kere daha sonra demeyin roll yok muydu diye sonrasında yaparız kaza yaşamazsak orada

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,776
7,887
113
Senin rol işide antepli7575 gibi oldu. Neyse bol sanslar
Hocam şunu demenin ne lüzumu var şu an sana saygım sonsuz biliyorsun bu hafta 10 kere roll açtım en az su an attığım bir kupon için dağıtım veya bir vaatte bulunmadim yersiz buluyorum bu yorumunu o atacağım deyip atmıyor ben atacağım dediğimde uyumam da atarım

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,435
8,015
113
Hocam şunu demenin ne lüzumu var şu an sana saygım sonsuz biliyorsun bu hafta 10 kere roll açtım en az su an attığım bir kupon için dağıtım veya bir vaatte bulunmadim yersiz buluyorum bu yorumunu o atacağım deyip atmıyor ben atacağım dediğimde uyumam da atarım
Tamam kardeşim. Benim ayıbım olsun. Bu lafın uzerine bende sana saygı duyuyorum. Birdahada rolünü takip etmicem. Sana bol şanslar

Deadlong

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,039
8,254
113
@Kashima adam burada zaten şuan roll yapmiyorki kupon paylaşıyor her kupon paylaşan dağıtım yapacak diye birşey yok zaten atmak isterse özelden ulaşır yazar zaten bak ben takip bile etmedim dm atmış bana 😅😅 @GOKAYBET

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,435
8,015
113
@Kashima adam burada zaten şuan roll yapmiyorki kupon paylaşıyor her kupon paylaşan dağıtım yapacak diye birşey yok zaten atmak isterse özelden ulaşır yazar zaten bak ben takip bile etmedim dm atmış bana 😅😅 @GOKAYBET
Kardeşim ben rol yapıyor demedim. Bide kendi zaten açıklamasını yapti. Tekrardan senin açıklama yapmana gerek yok.