Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Geceye Bir Şarkı Bırak 🎶

Proletarya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,553
8,541
113
her inişin bir çıkışı vardır yapacak bir şey yok dost
hayirlisi uzun zamandir sifiri görmemistim bu forumda ne zaman oyun gorsem abansam patliyorum. kendi bildiklerimle kolay kolay sifirlanmiyordum adam ayda yilda bir saglam kazanç aliyor bombok slot oyununda onunda ekranini paylasıp kac kişiye sebep oluyorlar şu slotda kazanc paylasmayin ya evveliyatini bilmediğiniz oyunun ekranini paylasmayin mk. 6 saat boyunca 100 betden cevirip 50 k siken oyun 1 tl yukari çikartmayan oyun kimseye önerilmez ayiptir ben o oyunda kazanç bile saglasaydim ekranini paylasmazdim herneyse allah büyüktür

Burakyesil7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,087
1,387
113
hayirlisi uzun zamandir sifiri görmemistim bu forumda ne zaman oyun gorsem abansam patliyorum. kendi bildiklerimle kolay kolay sifirlanmiyordum adam ayda yilda bir saglam kazanç aliyor bombok slot oyununda onunda ekranini paylasıp kac kişiye sebep oluyorlar şu slotda kazanc paylasmayin ya evveliyatini bilmediğiniz oyunun ekranini paylasmayin mk. 6 saat boyunca 100 betden cevirip 50 k siken oyun 1 tl yukari çikartmayan oyun kimseye önerilmez ayiptir ben o oyunda kazanç bile saglasaydim ekranini paylasmazdim herneyse allah büyüktür
ben uzun süredir seni görüyorum aslında forumda dost bunlara aldanmamak lazım kazanç paylaşanlar büyük şanslarla kazanıyorlar o miktarları aynı ekranları senin yakalama ihtimalin yüzde 1 bile değil belkide neyse dediğin gibi allah büyüktür yolu bulunur

Proletarya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,553
8,541
113
ben uzun süredir seni görüyorum aslında forumda dost bunlara aldanmamak lazım kazanç paylaşanlar büyük şanslarla kazanıyorlar o miktarları aynı ekranları senin yakalama ihtimalin yüzde 1 bile değil belkide neyse dediğin gibi allah büyüktür yolu bulunur
pragmatic ve amusnet aylardır oynamiyordum her seferinde aci tecrubeyle kendime geliyorum mk her neyse ya uyusam iyi olacak konuşup bağzi kahpeleri de sevindirmek istemiyorum ben yine ayağa kalkarim kendi imkanlarimla.

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,011
7,710
113

Başlık değişse de hisler aynı.