- 2,087
- 1,387
- 113
şarkı isminden anlıcağımız kadarıyla durum kötü galiba dost
şarkı isminden anlıcağımız kadarıyla durum kötü galiba dost
malesef 50 k fln 40 burning hot amusnet patladikşarkı isminden anlıcağımız kadarıyla durum kötü galiba dost
sağlık olsun dost yat uyu da daha kaybetmemalesef 50 k fln 40 burning hot amusnet patladik
daha kaybedecek bisey kalmadikisağlık olsun dost yat uyu da daha kaybetme
her inişin bir çıkışı vardır yapacak bir şey yok dostdaha kaybedecek bisey kalmadiki
hayirlisi uzun zamandir sifiri görmemistim bu forumda ne zaman oyun gorsem abansam patliyorum. kendi bildiklerimle kolay kolay sifirlanmiyordum adam ayda yilda bir saglam kazanç aliyor bombok slot oyununda onunda ekranini paylasıp kac kişiye sebep oluyorlar şu slotda kazanc paylasmayin ya evveliyatini bilmediğiniz oyunun ekranini paylasmayin mk. 6 saat boyunca 100 betden cevirip 50 k siken oyun 1 tl yukari çikartmayan oyun kimseye önerilmez ayiptir ben o oyunda kazanç bile saglasaydim ekranini paylasmazdim herneyse allah büyüktürher inişin bir çıkışı vardır yapacak bir şey yok dost
ben uzun süredir seni görüyorum aslında forumda dost bunlara aldanmamak lazım kazanç paylaşanlar büyük şanslarla kazanıyorlar o miktarları aynı ekranları senin yakalama ihtimalin yüzde 1 bile değil belkide neyse dediğin gibi allah büyüktür yolu bulunurhayirlisi uzun zamandir sifiri görmemistim bu forumda ne zaman oyun gorsem abansam patliyorum. kendi bildiklerimle kolay kolay sifirlanmiyordum adam ayda yilda bir saglam kazanç aliyor bombok slot oyununda onunda ekranini paylasıp kac kişiye sebep oluyorlar şu slotda kazanc paylasmayin ya evveliyatini bilmediğiniz oyunun ekranini paylasmayin mk. 6 saat boyunca 100 betden cevirip 50 k siken oyun 1 tl yukari çikartmayan oyun kimseye önerilmez ayiptir ben o oyunda kazanç bile saglasaydim ekranini paylasmazdim herneyse allah büyüktür
pragmatic ve amusnet aylardır oynamiyordum her seferinde aci tecrubeyle kendime geliyorum mk her neyse ya uyusam iyi olacak konuşup bağzi kahpeleri de sevindirmek istemiyorum ben yine ayağa kalkarim kendi imkanlarimla.ben uzun süredir seni görüyorum aslında forumda dost bunlara aldanmamak lazım kazanç paylaşanlar büyük şanslarla kazanıyorlar o miktarları aynı ekranları senin yakalama ihtimalin yüzde 1 bile değil belkide neyse dediğin gibi allah büyüktür yolu bulunur
allah büyük dost çıkarız inşallah düzlüğepragmatic ve amusnet aylardır oynamiyordum her seferinde aci tecrubeyle kendime geliyorum mk her neyse ya uyusam iyi olacak konuşup bağzi kahpeleri de sevindirmek istemiyorum ben yine ayağa kalkarim kendi imkanlarimla.
lütfen oynadiğin hiç bir slot oyunu ekrani paylaşma.
why brolütfen oynadiğin hiç bir slot oyunu ekrani paylaşma.
s.et birsey yok.why bro