Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Geceniz Güzel Olsun

Veysel58

Sivaslı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,046
2,087
113
Canlar sıkkın Galatasaray üstünde hakem baskısı var aldığımız maçı veriyoruz

aslankral34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
147
65
28
Mümkünse para, kumar harici bi muhabbet yapalım :)

polooo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,621
494
113
valla bence kazanıe gibi geliyor gs li değilim ama kazansın sonuç ülkemize yarar

aslankral34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
147
65
28
Kazanacağınızı mı bekliyordunuz Türk hakem yok orda
Takip etmeden oynamasın abi kimse böyle zarar göreceğimize bu adamların aklı kadar bizim aklımız çalışmıyomu kardeş. O adamlar ekmek peşinde neleri göze almış bu yola girmiş kardeşim. Kimse kimseyi zorlayarak burda işlem yaptırmıyor bunu bilerek hareket edelim ve bu oyunlardaki akışı çözelim kardeşim hep birlikte ne güzel söylüyor adam. Türk takımı deplasmanda 1 tane Türk hakem yok.... Bu önemli detay kardeşim hakem önemli a dan zye kadrosundan sakat listesine karşılaştırmalarına bakılsın herkes bildiğini söylesin çok insan var zarar gören "bilinçsizce oyun yüzünden zarar gören" çok zor bişey değil dostlarım bi toplanalım abi şuraya. Buyrun gelin...

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,164
3,043
113
Takip etmeden oynamasın abi kimse böyle zarar göreceğimize bu adamların aklı kadar bizim aklımız çalışmıyomu kardeş. O adamlar ekmek peşinde neleri göze almış bu yola girmiş kardeşim. Kimse kimseyi zorlayarak burda işlem yaptırmıyor bunu bilerek hareket edelim ve bu oyunlardaki akışı çözelim kardeşim hep birlikte ne güzel söylüyor adam. Türk takımı deplasmanda 1 tane Türk hakem yok.... Bu önemli detay kardeşim hakem önemli a dan zye kadrosundan sakat listesine karşılaştırmalarına bakılsın herkes bildiğini söylesin çok insan var zarar gören "bilinçsizce oyun yüzünden zarar gören" çok zor bişey değil dostlarım bi toplanalım abi şuraya. Buyrun gelin...
Ne diyün ya

polooo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,621
494
113
abi maç ması terse döndü ya

aslankral34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
147
65
28
Yalan mı usta yanlış bişey varsa söyle. Verirken sıkıntı yok en iyi sitesin, en güzel sitesin oluyo, Kaybedince onlardan kötüsü olmuyor nasıl olcak bu işin sonu nereye kadar gider böyle?

aslankral34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
147
65
28
Evet beyler bayanlar para dışında muhabbet sohbet etmeye davet ediyorum herkesi... Ne iş yapıyoruz mesela? ben başlatıyorum.

Grafik Tasarım/Yazılım işine başlıyorum bugünden itibaren... Sektörle ilgili düşünceleriniz nelerdir? Aymı sektörde faaliyet gösteren tanıdıklarınız var mı ?

polooo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,621
494
113
Evet beyler bayanlar para dışında muhabbet sohbet etmeye davet ediyorum herkesi... Ne iş yapıyoruz mesela? ben başlatıyorum.

Grafik Tasarım/Yazılım işine başlıyorum bugünden itibaren... Sektörle ilgili düşünceleriniz nelerdir? Aymı sektörde faaliyet gösteren tanıdıklarınız var mı ?
valla usta kulaktan dolma ve cevreden gördüğüm kadarıyla yazılım işinde çalışan bi tanıdık 4-5 senede altına tesla çekti sürekli yurtdışında zaten iyi çalışan işini iyi yapan her sektörde kazanır ya

aslankral34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
147
65
28
valla reis fb liyim ama keşke kazansaydı yani ben ülke puanı için şey yapıyorum bi de ta oraya kalkıp giden taraftara yazık
Sağlık olsun dostum güç dedikleri denge bu yanan canların hesabını sen yap işte...

aslankral34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
147
65
28
valla usta kulaktan dolma ve cevreden gördüğüm kadarıyla yazılım işinde çalışan bi tanıdık 4-5 senede altına tesla çekti sürekli yurtdışında zaten iyi çalışan işini iyi yapan her sektörde kazanır ya
Dünyanın en popüler mesleklerinden şuan çünkü hepimizin ortak özelliği oldu teknoloji ve çok daha ileriye gidecektir... sonu yok sınırı yok usta yapabileceklerinin 👍