- 62,692
- 32,030
- 113
Bir kat çevrimi var yılbaşına kadar geçerli günde bir kere alıyorsun bir kat ana parayı çeviriyorsun Bir katta Spin kazancını çeviriyorsun minimum 1000 maksimum 10.000Bunun çevrimi ne muro
Bir kat çevrimi var yılbaşına kadar geçerli günde bir kere alıyorsun bir kat ana parayı çeviriyorsun Bir katta Spin kazancını çeviriyorsun minimum 1000 maksimum 10.000Bunun çevrimi ne muro
Zaten 6 liradan veriyor dayı oyunu 100 Spin zaten 7-8 lira veya her türlü 10 lira çekersin orada 6 liradan oyuna girse Mesela bir şeyler verseBunun çevrimi ne muro
Sipin hanki oyundaBir kat çevrimi var yılbaşına kadar geçerli günde bir kere alıyorsun bir kat ana parayı çeviriyorsun Bir katta Spin kazancını çeviriyorsun minimum 1000 maksimum 10.000
Oyuna girse rahat biseyler verirZaten 6 liradan veriyor dayı oyunu 100 Spin zaten 7-8 lira veya her türlü 10 lira çekersin orada 6 liradan oyuna girse Mesela bir şeyler verse
Ben aldım kaybettim bari yılbaşında bir şeyler eklesin yatırdığım parayı komple kaybettim slot fazla anlamıyorum uçağa girdik bir ondan mı bir 15'te mi Ne patladı 1000 lira öyle gitti zaten ben bilmiyordum şu lot'da geçerli zannediyorum her yerde geçerli ana para meğerse ona para da bir kat çevrimi var sugardaBunun çevrimi ne muro
SugarSipin hanki oyunda
Ulan bir de Maksim almıyor musun 😄😄😄😄😄😄. Hepsi bena😄😄😄
Evet çok rahat verir çekimde de sıkıntı yapmıyor bir tane arkadaş çekmişti geçenlerde o da forumdan 1750 mi 1800 lira falan çekmişti fazla vermemişti onunkiOyuna girse rahat biseyler verir
Bu ne sitesi muroBir kat çevrimi var yılbaşına kadar geçerli günde bir kere alıyorsun bir kat ana parayı çeviriyorsun Bir katta Spin kazancını çeviriyorsun minimum 1000 maksimum 10.000
Link neydi bibakayimHadi Vur yüz tipini 6 liradan oyuna girsin
@NoEscapE kimse görmeden ha Yoksa burada kafayı yiyen adamlar var şimdi bana yazdın ya 😄😄😄
Attım ya dayı girseydin niye girmedin 😄Link neydi bibakayim
Baktım silmissinAttım ya dayı girseydin niye girmedin 😄
Girdim de dayı artık ya 3 kere attım yaBaktım silmissin
Baktım üyelik yokGirdim de dayı artık ya 3 kere attım ya
Noldughnu çözemedim hesaba girdim bir şey yokGirdim de dayı artık ya 3 kere attım ya
Dur la eve varmadım daha atarım şimdiHadi Vur yüz tipini 6 liradan oyuna girsin
@NoEscapE kimse görmeden ha Yoksa burada kafayı yiyen adamlar var şimdi bana yazdın ya 😄😄😄
Uuye ol dayı sıkıntı yok yeni üyeleri de veriyor ayın 1'i ne kadar işte yılbaşına kadar ben de geçen Üye oldum oraya Benim de üyelik yoktuBaktım üyelik yok