Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dextermorgan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
722
2,400
93
Bir o senin Ruhi Arkadaşın bana şu Multi açan şu an demişti Ahmet bana böyle böyle yaptı bilmem ne o zaman dedim Ahmet yalan konuşuyor o yüzden arkasından öyle konuşmuştum ikincisi de her zaman senin yerin vardı Sen kendi kendine trip attın gittin çoluk çocuğa yer yok benim yanımda beni bilen biliyor sıkıntı yok
Al kanıtı işte burda kabul ettin soyledini şimdi yok diyorsun ulan ne adamsın 🤣

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,636
22,576
113
Valla tut tut birazda öbür dunyayi düşün hep bu dünya olmaz
tutmaya çalışacağım bitene dek gülüm ben normalde dinine bağlı bir insan değilim namazım yoktur kitap okudugum yoktur hatta bazen tanrının varlıgını sorguladıgım bile oluyor. ama ne olursa olsun oruç tutmak bana huzur veriyor gevşetiyor herkese önerimdir açlığın önemi yok sigara problem oluyor sadece

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,632
3,312
113
tutmaya çalışacağım bitene dek gülüm ben normalde dinine bağlı bir insan değilim namazım yoktur kitap okudugum yoktur hatta bazen tanrının varlıgını sorguladıgım bile oluyor. ama ne olursa olsun oruç tutmak bana huzur veriyor gevşetiyor herkese önerimdir açlığın önemi yok sigara problem oluyor sadece
Doğru abla ins doğru yolu bulursun tut hepsini iftardada çift köfteli hamburger ye puhhahah

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,915
42,447
113
et yemekten bıktım artık biraz da sulu yemek lazım kuru fasulye veya nohut yemeği yanına turşu pilav simdiden canım cektı aksamki menu hazır aklimda 😁
Yaw sen ne anlatıyorsun sabah sabah git slot cevir ne isin var burda puhaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...