Ne özeli oynadınÖyle bir şey yaptım abi bir 3 k aldım rulo beni dolandırdı dün 5 k aldım 500 e kadar düştüm geri 6 k yaptım işte bugün Bolu özel oran GS yaparsam okula yapamzsam fabrikaya puhahahahha ins yaparim
Ne özeli oynadınÖyle bir şey yaptım abi bir 3 k aldım rulo beni dolandırdı dün 5 k aldım 500 e kadar düştüm geri 6 k yaptım işte bugün Bolu özel oran GS yaparsam okula yapamzsam fabrikaya puhahahahha ins yaparim
Daha abi bets10 da çekim talebi verdim işte bugünkü maçlara ne acarlarsaNe özeli oynadın
Üni kayıtmı yaptırcan senDaha abi bets10 da çekim talebi verdim işte bugünkü maçlara ne acarlarsa
Yok abi ben 3 sınıfım geç gidecem işteÜni kayıtmı yaptırcan sen
Umarım parayı piş etmessin ahmetim Alah Yardımcın olsunYok abi ben 3 sınıfım geç gidecem işte
İns abi her şey hazır 3 pakette sigara aldım adrenalin bastirsin diyeUmarım parayı piş etmessin ahmetim Alah Yardımcın olsun
Ne kadrr kayıt ücretşİns abi her şey hazır 3 pakette sigara aldım adrenalin bastirsin diye
Abi bu normal yanının kayot ücreti yok acikki var onuda yatirdim dün 3.600 tlNe kadrr kayıt ücretş
Bir paket bana gönder ahmet sigaram yokİns abi her şey hazır 3 pakette sigara aldım adrenalin bastirsin diye
Adres ver abi kargolatimBir paket bana gönder ahmet sigaram yok
Ee yatırdıysan ne telaş ediyoes ametAbi bu normal yanının kayot ücreti yok acikki var onuda yatirdim dün 3.600 tl
Abi yav biraz kredi borcu var onu ödedim daha iyi olur bu dönem bir sevgili yapma planım varEe yatırdıysan ne telaş ediyoes amet
Adrese gelene kadar duman olurız ahmettAdres ver abi kargolatim
PushhahaAdrese gelene kadar duman olurız ahmett
Aleykümselam yeni uyandımSelamün Aleyküm Güzel insanlar @Muroo1988 adam ses ver
AdammmmAleykümselam yeni uyandım
Ahmetimın banı kalkmışAdammmm
Bende uyuycam şimdi uyumadan yakaladm seni 😂Aleykümselam yeni uyandım
Aynen Ahmedimiz burdaAhmetimın bana kalkmış