- 7,619
- 3,305
- 113
3kKaç para giden
3kKaç para giden
Senden gitti terbiye almamış lavuk değerlere sövüyor adam olamamış sağlam dayak lazım herşeyin vakti var
Burda günlerce muhabbet et arkadaşlık kur iyi gözük insanlara 3k para için kendini rezil et bu insanoğlunu anlamak gerçekten çok zor 3 paralık adammış geçmiş olsun
Doğru abi valla eywBurda günlerce muhabbet et arkadaşlık kur iyi gözük insanlara 3k para için kendini rezil et bu insanoğlunu anlamak gerçekten çok zor 3 paralık adammış geçmiş olsun
Ulan Deveci kapanış yapıyordum bu ibneyi taktırdın kafama iyice bunalıma girdim sıkıntıya düştüm bunu bulmam lazımDoğru abi valla eyw
La abi boşver velettir lo muhattap olmaUlan Deveci kapanış yapıyordum bu ibneyi taktırdın kafama iyice bunalıma girdim sıkıntıya düştüm bunu bulmam lazım
Böyleleri insanlara olan güveni de bitiriyor para için namuslarini bile satar Böyle insanlarUlan Deveci kapanış yapıyordum bu ibneyi taktırdın kafama iyice bunalıma girdim sıkıntıya düştüm bunu bulmam lazım
Ağa destek olduk diye dmden anamiza sövüyor inanki her ana değerlidir sovmedim anasına ama bulucam onuBöyleleri insanlara olan güveni de bitiriyor para için namuslarini bile satar Böyle insanlar
Bursa'da o bulurum ben onuBöyleleri insanlara olan güveni de bitiriyor para için namuslarini bile satar Böyle insanlar
Değmez inan değecek olsa yaka paça arada vaktine yazıkBursa'da o bulurum ben onu
Erkek adam kavgada bile ana bacı katmaz bunlar kendilerini yetistirememis çoluk çocukAğa destek olduk diye dmden anamiza sövüyor inanki her ana değerlidir sovmedim anasına ama bulucam onu
İlk sınavın agam😁Ulan Ramazan ayağı oruç tutacaz harbi başımızı belaya koyacak
La ben oruca hazırlanıyorum dost neyse beya ben kimsenin anasına sövemem ne karaktersizler var ana herşeydir illaki denk gelirizDeğmez inan değecek olsa yaka paça arada vaktine yazık
Takılma koy götüne herkes herkesi biliyor surda dönen mevzular için değmez ötesine gitmeyeUlan Ramazan ayağı oruç tutacaz harbi başımızı belaya koyacak
Bunlar erkek değil alakası yok usta böyle olmazErkek adam kavgada bile ana bacı katmaz bunlar kendilerini yetistirememis çoluk çocuk
Sen adamin köküsun ağam cansın hayırli ramazanlarTakılma koy götüne herkes herkesi biliyor surda dönen mevzular için değmez ötesine gitmeye
Seviyorum seni derdinle dertleniriz herzaman🫡Sen adamin köküsun ağam cansın hayırli ramazanlar
Tut orucu ha🫡😊Seviyorum seni derdinle dertleniriz herzaman🫡