- 3,228
- 2,002
- 113
Reis o uykuda vites atıyordur şimdi 🤣🤣 5-6 gibi gelir derin uykuda@Muroo1988 reis nerde
Reis o uykuda vites atıyordur şimdi 🤣🤣 5-6 gibi gelir derin uykuda@Muroo1988 reis nerde
Aleyküm SelamSelam aleyküm
Sana destek olduk diye lavuk dmden anamiza sövüyor onu bulmayan melihinde ben ta anlaşılmıştır umarimAslan abim nasılsin
Şeytan gibi o uyumazReis o uykuda vites atıyordur şimdi 🤣🤣 5-6 gibi gelir derin uykuda
Simdimi sovuyor dost direk etiket at shellacSana destek olduk diye lavuk dmden anamiza sövüyor onu bulmayan melihinde ben ta anlaşılmıştır umarim
Çocuk lan bu insta isteyip duruyorSimdimi sovuyor dost direk etiket at shellac
İsim soyisim ver diyorum veremiyorÇocuk lan bu insta isteyip duruyor
İsim soy ismi var instasi var bende dost dm gelİsim soyisim ver diyorum veremiyor
Bana acil isim soyisim lazımİsim soy ismi var instasi var bende dost dm gel
Bak nasil ziplatiyorum sen benim anama soversin heBana acil isim soyisim lazım
Uğraşmayın bosverinİsim soyisim ver diyorum veremiyor
Anama sovdu anaya ataya saygım var anasına sovmedim Bursadayim kemikleri kırılacakUğraşmayın bosverin
Doğrudur ama bu ve bunun hobiler bitmezAnama sovdu anaya ataya saygım var bişey yapmadım Bursadayim kemikleri kırılacak
Başkana yazdım dedim bu niye herkese sovuyor
Dostum bu durumlara benzer okadar şey gördüm ki burda pek yorum yapmak istemiyorum @melo52 Dostumuzdur sana yardım etmek istemiş mevzuyu görünce olacağı buydu zaten@Rulling
Başkana yazdım dedim bu niye herkese sovuyor
Ruling den mi sorması ayıpYok alamadım abi
EvetRuling den mi sorması ayıp
Ağa yavuzselimde gerisi gelir zaman lazım inanki velettir dediğin gibiDostum bu durumlara benzer okadar şey gördüm ki burda pek yorum yapmak istemiyorum @melo52 Dostumuzdur sana yardım etmek istemiş mevzuyu görünce olacağı buydu zaten
Kaç para giden