- 16,005
- 14,713
- 113
İyi hadi sevindim sözünün eriymis arkadaşUlaştı o çoktan
İyi hadi sevindim sözünün eriymis arkadaşUlaştı o çoktan
Eyvallah Kral bu enbet ne kadar dolandırıcı ya kayıp bonusu aldım 30 lirayı 850 yaptık 5.000'den aşağı çekim yok diye sıfırladık Ya böyle bir şey yok arkadaş ya 😄İyi hadi sevindim sözünün eriymis arkadaş
Baska siteye kripto falan çekerdin aslında benim bütün sitelerin içinde en çok çekimi m enbetten hatirliyondur belki doğum günümde baya replay atmıştım hepsi enbettiEyvallah Kral bu enbet ne kadar dolandırıcı ya kayıp bonusu aldım 30 lirayı 850 yaptık 5.000'den aşağı çekim yok diye sıfırladık Ya böyle bir şey yok arkadaş ya 😄
Ya anlamadım ki 1000 lira çekim vardı Daha önce burada nasıl 5.000 10.000'e çıkarmış Ya zaten bir maç görmüştüm 4-2 şu an ona girseydim 5.000 rahat olmuştu arka arkaya gol geldi hep oranlar yüksekti sağlık olsun yapacak bir şey olsunBaska siteye kripto falan çekerdin aslında benim bütün sitelerin içinde en çok çekimi m enbetten hatirliyondur belki doğum günümde baya replay atmıştım hepsi enbetti![]()
Sağlık olsun diye diye zaten olumsuz olmuş olmalıyız artık ahhdhxdYa anlamadım ki 1000 lira çekim vardı Daha önce burada nasıl 5.000 10.000'e çıkarmış Ya zaten bir maç görmüştüm 4-2 şu an ona girseydim 5.000 rahat olmuştu arka arkaya gol geldi hep oranlar yüksekti sağlık olsun yapacak bir şey olsun
Mükemmel yorum aslında kimi sevsek öpmeye kalktı biziKimseyi sevmeyin
NoktaKimseyi sevmeyin
Değer vermeyinKimseyi sevmeyin
Ulan 6.000 lira çekim vermişsin hala siteye lanet ediyorsun kotla vermedin mi bunuBu siteye üye olduğum güne lanet olsun Ekli dosyayı görüntüle 932461
Lan ödemiyor iki gündür verem ettiUlan 6.000 lira çekim vermişsin hala siteye lanet ediyorsun kotla vermedin mi bunu
Daha dün vermişsin ne 2 günü öder Bu demek ki verdiğin banka çekiminde sıkıntı vardı o Bankayla Bazen öyle yapıyor başka banka ile çekimlerLan ödemiyor iki gündür verem etti
Her zamanki kullandığım banka dayı hangi yöntemle çeksem iptal ediyor yöntem pasif durumdadır diyor tabi çekimden 6 saat sonraDaha dün vermişsin ne 2 günü öder Bu demek ki verdiğin banka çekiminde sıkıntı vardı o Bankayla Bazen öyle yapıyor başka banka ile çekimler
Banka ile alakası yok Kral yöntem değiştirHer zamanki kullandığım banka dayı hangi yöntemle çeksem iptal ediyor yöntem pasif durumdadır diyor tabi çekimden 6 saat sonra
İki farklı yöntem değiştirdim ikisinde de aynısını dedi o zaman bu gevşeklerin bütün yöntemleri mi pasif durumdaBanka ile alakası yok Kral yöntem değiştir