- 62,694
- 32,031
- 113
AdammmmmmmBen burdayım ahmetimm
AdammmmmmmBen burdayım ahmetimm
MurommmAdammmmmmm
HhahhahaahahahhahahHahHahahahahaaaMurommm
Adam ne yapıyorsun adamHhahhahaahahahhahahHahHahahahahaaa
Adamın dibi aynı koşturmaca sen ne yapıyorsun İyisin inşallahAdam ne yapıyorsun adam
Ne oldu Ahmet biz varız yetmez mi@RuLing abi aktif olurdun nerdesin bugün hep aktiftin
Abi sen kriptodan anliyonmuAdam ne yapıyorsun adam
Ne yapıcan kriptoyuAbi sen kriptodan anliyonmu
Takılıyoruz film izleiyoruz muromAdamın dibi aynı koşturmaca sen ne yapıyorsun İyisin inşallah
Yav abi rulo abiye para attırdım o beni oyalayan adam attı gelse sabah 8 de Dubai çiftler var oynuycam da rulo abi yok hep aktifti oysakiNe oldu Ahmet biz varız yetmez mi
Abi sana bir foto atacam baksana bu dekontmus anlarmisinNe yapıcan kriptoyu
Ben anlamam olum dekont ne dekontu yolladıgına dairmiAbi sana bir foto atacam baksana bu dekontmus anlarmisin
Adam ya bazen film izlemek kafa dağıtıyor yaTakılıyoruz film izleiyoruz murom
He bu kriptonun dekontuymus abuBen anlamam olum dekont ne dekontu yolladıgına dairmi
Olum para sende değilmi nerde paraHe bu kriptonun dekontuymus abu
Abi o adam banka kullanmiyomus trx atacaktı o da rulo abiye attırdım rulo abi yattimi ne macda başlıyor kumar krizin tuttuOlum para sende değilmi nerde para
Kaçtan beri yok kiAbi o adam banka kullanmiyomus trx atacaktı o da rulo abiye attırdım rulo abi yattimi ne macda başlıyor kumar krizin tuttu
Onu rulo sbşne sorucaksınAbi o adam banka kullanmiyomus trx atacaktı o da rulo abiye attırdım rulo abi yattimi ne macda başlıyor kumar krizin tuttu