- 7,651
- 3,323
- 113
Yılmaz guneyi bende severim ama unide turta urfalilar vardı bir tane Urfalı seven görmedim hele öldürücü hiç sevmezler di milletAslen urfalı yılmaz guney
Yılmaz guneyi bende severim ama unide turta urfalilar vardı bir tane Urfalı seven görmedim hele öldürücü hiç sevmezler di milletAslen urfalı yılmaz guney
Sevilecek adam değil normalde ama üst düzey oyuncuyduYılmaz guneyi bende severim ama unide turta urfalilar vardı bir tane Urfalı seven görmedim hele öldürücü hiç sevmezler di millet
Ahmet yatsana olm saat kaç olmuşYılmaz guneyi bende severim ama unide turta urfalilar vardı bir tane Urfalı seven görmedim hele öldürücü hiç sevmezler di millet
He dost ben severdim valla ama oyunculuğu iyiydi neyse bize ne Yılmaz güneyden biz kendimize bakakSevilecek adam değil normalde ama üst düzey oyuncuydu
Gelmiyor abi uykum valla sanada hayırlı calismalarAhmet yatsana olm saat kaç olmuş
YaniHe dost ben severdim valla ama oyunculuğu iyiydi neyse bize ne Yılmaz güneyden biz kendimize bakak
Nasıl yani
Bize ne yani😂😂Nasıl yani
Yarım saatim kaldı bitmiyor bugun saol ahmetimGelmiyor abi uykum valla sanada hayırlı calismalar
He doğru bizene adam ölmüş gitmisBize ne yani😂😂
Biter la abi insanın sağlığına birşey gelmesin hersey gecerYarım saatim kaldı bitmiyor bugun saol ahmetim
Saglık sartBiter la abi insanın sağlığına birşey gelmesin hersey gecer
MisliS.a Havale 500 yatırım alan sağlam site varmı bildiğiniz beyler
EnbetS.a Havale 500 yatırım alan sağlam site varmı bildiğiniz beyler
O en onemli şey abi milyon dolarların olsun yemedikten sonra dikmiş im öyle parayiSaglık sart
Hiç sansim tutmadı o siteden yatırım geçmiştir yapıyorum
Muromm yedin bugunude
Dost enbete gir 100 TL 5 spin çevir amusnetteHiç sansim tutmadı o siteden yatırım geçmiştir yapıyorum
Yesek ne olur boşa gidiyor gün bari dolu geçseydi 😄Muromm yedin bugunude