- 62,694
- 32,034
- 113
Emin ol parayı seven biri olsaydım bulurdum zaten ihtiyacımı karşılama amaçlı takıldığım şey olmasa bu kadar düşmem peşineBizde deriniz az çok forumda kimin ne olduğunu biliyoruz puaha
Emin ol parayı seven biri olsaydım bulurdum zaten ihtiyacımı karşılama amaçlı takıldığım şey olmasa bu kadar düşmem peşineBizde deriniz az çok forumda kimin ne olduğunu biliyoruz puaha
Sen kotu giy biz seni taşlarız dayı33 beden taşlanmış kot lazım![]()
Puhahahaha sen uygun gördüysen olurSana 31 beden gördüm nefis bir kumaş puaha
Muro taşlarsa ölürüz vallaSen kotu giy biz seni taşlarız dayı
Iste para araçtır ama insanlar artık parayi amac olarak görüyorlar devir kötüEmin ol parayı seven biri olsaydım bulurdum zaten ihtiyacımı karşılama amaçlı takıldığım şey olmasa bu kadar düşmem peşine
Elinin ayarı yok dayı pantolona atarken kafana atar taşıMuro taşlarsa ölürüz valla![]()
Bırak taşı ması para lazımMuro taşlarsa ölürüz valla![]()
AynenIste para araçtır ama insanlar artık parayi amac olarak görüyorlar devir kötü
Felsefik felsefik konuşma babom diyarbakırlısın senIste para araçtır ama insanlar artık parayi amac olarak görüyorlar devir kötü
Puhahahaha sen uygun gördüysen olur![]()
Cekim paylaslarini çok özledim valla ne yalan söyleyeyim puahaFelsefik felsefik konuşma babom diyarbakırlısın sen![]()
Bende özledim valla 15 20 leri paylaşmıyorum artıkQUOTE="Erhan2121, post: 10435961, member: 63158"]
Cekim paylaslarini çok özledim valla ne yalan söyleyeyim puaha
Ben çekiyorsun zaten BırakBende özledim valla 15 20 leri paylaşmıyorum artık![]()
Çekiyorum valla murom yalan yokBen çekiyorsun zaten Bırak
Ulan hiç yakmıyorsun öyle olsun ApoÇekiyorum valla murom yalan yok![]()
Geçen tamı tamına 1k çektimUlan hiç yakmıyorsun öyle olsun Apo