- 62,568
- 31,917
- 113
Son işlem etkinlik değilse 5.000 yap bin çek ulan demin bir tane Bonus kaçırdık var ya bin TL direkt nakit kot konusuna bak Direkt çekimliBana verdi de şartı neyki
Son işlem etkinlik değilse 5.000 yap bin çek ulan demin bir tane Bonus kaçırdık var ya bin TL direkt nakit kot konusuna bak Direkt çekimliBana verdi de şartı neyki
Bu sittin sene 5k olmaz dayıSon işlem etkinlik değilse 5.000 yap bin çek ulan demin bir tane Bonus kaçırdık var ya bin TL direkt nakit kot konusuna bak Direkt çekimli
Bugün de sıfırla geçiyorBu sittin sene 5k olmaz dayı
Çok şükür bugün de haram yiyemiycez belli olduBugün de sıfırla geçiyor
Bende sıfırım varmi önerin dost puahaBugün de sıfırla geçiyor
Fiyat listemiz aşağıda yer almaktadır.Bende sıfırım varmi önerin dost puaha
Ben farmdan bonusa sokma büyüsü alayım abiFiyat listemiz aşağıda yer almaktadır.
Kısmet açma = 1500 tl
Yıldızname bakımı =800 tl
Dedeye 500 X attırma ritüeli = 2500 tl
Farmdan bonusa sokma büyüsü = 4500tl
Egt oynarım ben o yokmu listede puahaFiyat listemiz aşağıda yer almaktadır.
Kısmet açma = 1500 tl
O namussuz sağlayıcı yemiyor dayı oyunlar sahtekar cinler tarafından korunuyorEgt oynarım ben o yokmu listede puaha
JajahhajGzgzjzGJjzhzjzkjjxlxözFiyat listemiz aşağıda yer almaktadır.
Kısmet açma = 1500 tl
Anasını satayım 1000 lira bulamadık ki 2 siteye yatırayımEgt oynarım ben o yokmu listede puaha
Kot yokkkKot varmı kot
Iste sorun ne biliyormusun ben kucuk paraları çok rahat buluyorum gozum yüksekte olduğu için kaybediyorum sen ise cazip paraların peşindesin onu bile bulamıyorsun demek benim gibi gözün yüksekte olsaydi şayet her gün küçük paraları görürdün puahaAnasını satayım 1000 lira bulamadık ki 2 siteye yatırayım
Ne vereyim abimeKot varmı kot
Ölmüşüz ağlayanımız yokAnasını satayım 1000 lira bulamadık ki 2 siteye yatırayım
Harbiden öyle gözüm yüksekte değil çok güzel analiz yapmışsınIste sorun ne biliyormusun ben kucuk paraları çok rahat buluyorum gozum yüksekte olduğu için kaybediyorum sen ise cazip paraların peşindesin onu bile bulamıyorsun demek benim gibi gözün yüksekte olsaydi şayet her gün küçük paraları görürdün puaha
Bizde deriniz az çok forumda kimin ne olduğunu biliyoruz puahaHarbiden öyle gözüm yüksekte değil çok güzel analiz yapmışsın
33 beden taşlanmış kot lazımNe vereyim abime
Sana 31 beden gördüm nefis bir kumaş puaha33 beden taşlanmış kot lazım![]()