- 116
- 100
- 43
Teşekkür ederim hocamAleyküm selam hayırlı günler
Teşekkür ederim hocamAleyküm selam hayırlı günler
İyi olmaya çalışıyoruz bazı patavatsızlar canımızı sıkıyor da can sıkmaya gerek yok ya boş adamlar içinEyvallah Muro reisim naber nasılsın, iyisin inşallah?
Boşver boşver, boş adam dolu buralarda.İyi olmaya çalışıyoruz bazı patavatsızlar canımızı sıkıyor da can sıkmaya gerek yok ya boş adamlar için
Aynen teneke doluBoşver boşver, boş adam dolu buralarda.
Evrene pozitif enerji gönderecektim hava şartlarından dolayı tüm uçuşlar iptal edilmiş dayı şans yok bizdeİyi olmaya çalışıyoruz bazı patavatsızlar canımızı sıkıyor da can sıkmaya gerek yok ya boş adamlar için
O yüzden can sıkmaya değmez, imza işi ne zaman bitecek senin karakolda? (Can sıkacak bir soru sorduysam kusura bakma bilmeden)Aynen teneke dolu
Dün etkinliğe katılmıştım Betzula 200 freebet ekledi 3 maç maç öncesi yaptım İlk maç iyi gidiyor 2 maç başladı bakayım ne olacak 3 maçta 1 saat sonra falan başlayacak gelirse 2200 veriyor zaten 2000 yap 1000 yatır beni çek yatırdığın ana para içeride kalıyor Onunla da sınırsız çekim bunu yaparsam iyi olur yaAleyküm selam hayırlı günler
Tam 31 gün var gün sayıyorum, 😄O yüzden can sıkmaya değmez, imza işi ne zaman bitecek senin karakolda? (Can sıkacak bir soru sorduysam kusura bakma bilmeden)
Gün biraz ironik olmuş, Allah kolaylık versin. 😄😄Tam 31 gün var gün sayıyorum, 😄
İnşallah dayıDün etkinliğe katılmıştım Betzula 200 freebet ekledi 3 maç maç öncesi yaptım İlk maç iyi gidiyor 2 maç başladı bakayım ne olacak 3 maçta 1 saat sonra falan başlayacak gelirse 2200 veriyor zaten 2000 yap 1000 yatır beni çek yatırdığın ana para içeride kalıyor Onunla da sınırsız çekim bunu yaparsam iyi olur ya
Mart'ın 13'ünde gidip dosyayı kapatıyorum hesapla kaç gün var şu an tam zamanlamayı iyi yaptın gün olarak sormayıGün biraz ironik olmuş, Allah kolaylık versin. 😄😄
Sen bugün sayma dayı yarından itibaren say bugünü esgeç 31 sıkıntılı rakamTam 31 gün var gün sayıyorum, 😄
Eyvallah, az kalmış az.Mart'ın 13'ünde gidip dosyayı kapatıyorum hesapla kaç gün var şu an tam zamanlamayı iyi yaptın gün olarak sormayı
Allah'a şükür yaEyvallah, az kalmış az.
Biz de bekliyoruz son 2 gündür ilk mat atıyorHadi Jojo mat
Aynı bir iki üç dakika sonra spamlıyor bazen bir kere de veriyorMat sizde de öyle mi bende ilk 1 2 dakika spamlatmıyor bile
Genelde ilk kodları ama hemen ilk kerede vermiyor o yüzden bazen en baştaki kodlarda matı hiç beklemiyorum sonra alırım diyeAynı bir iki üç dakika sonra spamlıyor bazen bir kere de veriyor