- 5,834
- 3,305
- 113
Aleyküm selam uyudular galibaSelamünaleyküm güzel insanlar benim adam nerde
Aleyküm selam uyudular galibaSelamünaleyküm güzel insanlar benim adam nerde
Uyumaz o biraz kafa yapıcam dedi Belli olmaz Sağsolu @Muroo1988 nerdesinnAleyküm selam uyudular galiba
Yok abiDayı uyudunmu
AdammmmmmmmmmmUyumaz o biraz kafa yapıcam dedi Belli olmaz Sağsolu @Muroo1988 nerdesinn
Aleyküm selam cümleten hayırlı sabahlar bol kazançlar
Herkesin şansı bol olsunAleyküm selam cümleten hayırlı sabahlar bol kazançlar
Emrah dm'den işini halletDayı gece yazdım cvp vermedin dedim uyudun herhalde yav zor bela 400 yaptık bu nağlet jojoda çekelim açlıktan geberdik aw)
Kumar oynuyor niye yırtarsın para cezası ile bir daha hapis cezası varbişey sorcam son dönemde bu iban muhabbetlerinden herkesi içeri alıyolar ya aktif sürekli ibandan deposit çekim yapıyoruz. Başımız ağrır mı bu konudan dolayı ? Kumar oynuyorum diye yırtabilir miyiz ?
İban muhabbetinden ifadeye çağırılırsam açık açık kumar oynuyorum derim benbişey sorcam son dönemde bu iban muhabbetlerinden herkesi içeri alıyolar ya aktif sürekli ibandan deposit çekim yapıyoruz. Başımız ağrır mı bu konudan dolayı ? Kumar oynuyorum diye yırtabilir miyiz ?
Kardeş allahın selamını da mı almaz oldunKumar oynuyor niye yırtarsın para cezası ile bir daha hapis cezası var
A s yeni kalktım Kral nerede verdin yeni kalktım Kral nerede verdin görmedinKardeş allahın selamını da mı almaz oldun
Kardeş allahın selamını da mı almaz oldun
Ulaşamıyorum Kral onaMuro yiğenn diyordunn
Harmanmısın kralHadi erkenden kodlar gelsin bugün
Şu an değil öğleden sonraya hazırlık yaparımHarmanmısın kral