- 1,594
- 1,290
- 113
SelaminAleykum beyler buragece
Sohbet konusu lütfen gündüz muhabbett etmeyelim ha geceden kalmaysaniz bi lafim yok 😂
Sohbet konusu lütfen gündüz muhabbett etmeyelim ha geceden kalmaysaniz bi lafim yok 😂
Nerede bu abinin Kıraathanesi aynı ben beraber çalışalım Kralına EyvallahHayatta geri durmaz 10 olmuştur gir çık tam piskopat![]()
HahahhahahhaSelaminAleykum beyler buragece
Reis aynı davadan biz yattık 28 günde ilk arada tahliye verdiler ağır tahrik vardı bizde mobese altında oldu sizinkiler de yatmaz fazla 2 kişi de bitkisel hayattaydı çıktığımız daHayatta geri durmaz 10 olmuştur gir çık tam piskopat![]()
Arnavutköy de 15 yıldır işletiyor her bok var küçük kumar makinası bile varNerede bu abinin Kıraathanesi aynı ben beraber çalışalım Kralına Eyvallah
Reis öyle bi içki içtim ki haddi hesabı yok 😀Hahahhahahha
Yiğido sen de erken kalkmışsınReis aynı davadan biz yattık 28 günde ilk arada tahliye verdiler ağır tahrik vardı bizde mobese altında oldu sizinkiler de yatmaz fazla 2 kişi de bitkisel hayattaydı çıktığımız da
Avukat da öyle dedi reis ilk duruşmada tahliye olur diyeReis aynı davadan biz yattık 28 günde ilk arada tahliye verdiler ağır tahrik vardı bizde mobese altında oldu sizinkiler de yatmaz fazla 2 kişi de bitkisel hayattaydı çıktığımız da
Ben ne diyorum muro başkan uyumadım ki daha kafayi cektim cokYiğido sen de erken kalkmışsın
Avukata bile para vermeyinAvukat da öyle dedi reis ilk duruşmada tahliye olur diye
Avukat da amcaoğluAvukata bile para vermeyin
İdare eder isteyim yogun sen napiyon nasılsınGöken dayı nasılsın
Geçmiş olsun güvenlik için ,intikam kan davası vs birkaç ay yatırırlar fazlası olmazAvukat da öyle dedi reis ilk duruşmada tahliye olur diye
Aynı be yaİdare eder isteyim yogun sen napiyon nasılsın
İnşallah dostum Allah razı olsunGeçmiş olsun güvenlik için ,intikam kan davası vs birkaç ay yatırırlar fazlası olmaz
Apo apo apo 😄İnşallah dostum Allah razı olsun
Buyur canoApo apo apo 😄
Ulan yeğenim aradı bir siteden üyelik oluşturdu 500 eklenecek minimum bin maksimum 10.000 dedi üyelik oluşturttu bana yazdım kullanıcı adını şimdi 500 ekleyecekmiş 5000'e düşürmüşler minimum 1000 maksimum 5000 olmuş numara istiyorum vermiyor dayı diyor dayımsın diye ekletiyorum diyor yoksa diyor vermem gideceğim Kulaklarını çekeceğim az kaldıİnşallah dostum Allah razı olsun
İyi yeğen severizUlan yeğenim aradı bir siteden üyelik oluşturdu 500 eklenecek minimum bin maksimum 10.000 dedi üyelik oluşturttu bana yazdım kullanıcı adını şimdi 500 ekleyecekmiş 5000'e düşürmüşler minimum 1000 maksimum 5000 olmuş numara istiyorum vermiyor dayı diyor dayımsın diye ekletiyorum diyor yoksa diyor vermem gideceğim Kulaklarını çekeceğim az kaldı
Numarayı verse sen anladın zaten ne demek istediğimi vermiyo yoksa kardeşime de üye edeceğimİyi yeğen severiz![]()