Kodları alamıyoruzkiPolice Tero 36'da İlk yarı bir buçuk üstü 3 ondan gerildi 220 veriyor gelirse
Kodları alamıyoruzkiPolice Tero 36'da İlk yarı bir buçuk üstü 3 ondan gerildi 220 veriyor gelirse
Bir Daha atacak Zaten akşama kadar atacak alırsın elbet ulan Bunun 2-0 ilk yarı yapması lazımdı 43 oldu hala 1-0Kodları alamıyoruzki
Selamun aleyküm murocanBir Daha atacak Zaten akşama kadar atacak alırsın elbet ulan Bunun 2-0 ilk yarı yapması lazımdı 43 oldu hala 1-0
Aleykümselam Apo ne yapıyorsunSelamun aleyküm murocan
A.sSelamun aleyküm murocan
Restbet bass 200 spins sugar'da eklenmiş diyorlar bed pasta yoktu benim kontrol edin istiyorsanızSelamun aleyküm murocan
2 gündür sıkıntılar vardı murocan onları halletmeye çalışıyorumAleykümselam Apo ne yapıyorsun
Göken dayı nasılsın
Bakalım murocanRestbet bass 200 spins sugar'da eklenmiş diyorlar bed pasta yoktu benim kontrol edin istiyorsanız
Hayır olsun Apo2 gündür sıkıntılar vardı murocan onları halletmeye çalışıyorum
Abimle alakalı murocan iki kişiyi vurmuş ayaklarından onunla uğraşıyoruzHayır olsun Apo
Cezaya mı gittiAbimle alakalı murocan iki kişiyi vurmuş ayaklarından onunla uğraşıyoruz
Metrise gönderdiler önce bu sabah da Silivri'yeCezaya mı gitti
Metris iki gün tutuyor Ondan sonra Silivri kaç Noluda bir öğrensene bir sürü dostum var cezaevindeMetrise gönderdiler önce bu sabah da Silivri'ye
Bu arada çok geçmiş olsun ApoMetrise gönderdiler önce bu sabah da Silivri'ye
Abimin kahvehanesi var ama kumar oynatıyor gece 2 kişi taşkınlık çıkarmılş abimde kovmuş bunları 2 saat sonra kafa yapıp dükkana gelmişler ellerinde silahla abimde çıkarmış sıkmış ikisinedeMetris iki gün tutuyor Ondan sonra Silivri kaç Noluda bir öğrensene bir sürü dostum var cezaevinde
Eyvallah murocan nefsi müdafaaya giriyorda bakalım kamarelarda falan herşey var mekana saldırıyorlarBu arada çok geçmiş olsun Apo
Abine selam çatışmaya devam hakkını vermiş Helal olsunAbimin kahvehanesi var ama kumar oynatıyor gece 2 kişi taşkınlık çıkarmılş abimde kovmuş bunları 2 saat sonra kafa yapıp dükkana gelmişler ellerinde silahla abimde çıkarmış sıkmış ikisinede
Aslan gibi yatar çıkar hakkını vermişEyvallah murocan nefsi müdafaaya giriyorda bakalım kamarelarda falan herşey var mekana saldırıyorlar
Hayatta geri durmaz 10 olmuştur gir çık tam piskopatAbine selam çatışmaya devam hakkını vermiş Helal olsun