- 3,228
- 2,002
- 113
Jojo kottan 30 tl 2000 oldu valla ne oynasam gerideylen bile geldi 🤣Arka planda Ulan var ya pokerci
Jojo kottan 30 tl 2000 oldu valla ne oynasam gerideylen bile geldi 🤣Arka planda Ulan var ya pokerci
Jojo oranları bı tutturamadık yamal gibi jojo 10 Orana basmadım kupon geldi şuraya bak ya 140 Lira vermişti zaten bugün keşke bassaydım
Şans oldu mu oluyor KralJojo kottan 30 tl 2000 oldu valla ne oynasam gerideylen bile geldi 🤣
2.65 Oran daha dakika 57'de geldi dediğim maçJojo oranları bı tutturamadık ya
Freiburh tür atlar dedol penaltıda gitçek glb kral2.65 Oran daha dakika 57'de geldi dediğim maç
2 gol daha çıkar mı sence2.65 Oran daha dakika 57'de geldi dediğim maç
Ben bilmem biraz bekle bir gole daha gir oradan biraz yükselsin2 gol daha çıkar mı sence
100 verdi sweet 600 yaptık amusment TE dayanamadik gitti 100 100 bastım dedim gelirse balık büyük gelsin balık bize girdiJojo bonuslardan iyi cektik bu sene ama değerlendiremedik
O şans bir gelsin bana bak Ben nasıl değerlendiriyorumJojo bonuslardan iyi cektik bu sene ama değerlendiremedik
Nereden bilelim Kardeşim biz ya gelmişsin buraya burası btc konusu muEkli dosyayı görüntüle 929927
arkadaşlar bu gelen btc anasayfada gözükmüyor neden olabilir ?
Siz ayaktasınız diye size sordum belki bilen vardırNereden bilelim Kardeşim biz ya gelmişsin buraya burası btc konusu mu
YokSiz ayaktasınız diye size sordum belki bilen vardır
Senın dedıgın lig gelmiş kralBoş boş konuşma konu benim konum git kendine konu aç ya da başka yere git sor
Gelse ne olur oynamadıktan sonraSenın dedıgın lig gelmiş kral
Sanada dostHayırlı geceler dostlar
Sana da hayırlı geceler KralHayırlı geceler dostlar