- 7,675
- 3,338
- 113
Abi dm baksanaAktif kod konularına bak orada yazmıştı bir tanesi
Abi dm baksanaAktif kod konularına bak orada yazmıştı bir tanesi
Eyvallah Ahmet Sağ ol@Muroo1988 cansın abi can
60 k mesaj hayırlı olsun abiEyvallah Ahmet Sağ ol
100.000 olunca Forum başkanından hediye var Bana konuşmuştum 😄60 k mesaj hayırlı olsun abi
Haha100.000 olunca Forum başkanından hediye var Bana konuşmuştum 😄
Lan Kolombiya maçı var 3,5 üstlük gir
Cucuta Deportivo bak bu maç 3,5 olacak gir buna İlk yarı bir buçuk diyorum tahminim geldi üç bucukta olur
Abi jokerbette gozukmuyorCucuta Deportivo bak bu maç 3,5 olacak gir buna İlk yarı bir buçuk diyorum tahminim geldi üç bucukta olur
Hangi macLan Kolombiya maçı var 3,5 üstlük gir
Cucuta Deportivo bak bu maç 3,5 olacak gir buna İlk yarı bir buçuk diyorum tahminim geldi üç bucukta olur
Kolombiya Ligi var ya 1-1 olanHangi mac
Abi neyse ins yürürüz rol de açtık Erhan abide oyuncu bahsi aticiUlan bilseydim Senin kasa var böyle yemin ediyorum İlk yarı bir buçuk üstü bu maçı verirdim sana 3.40 olanı vardı biliyor musun
Kral ev kırmızı avr ama dep atamazsa sıkıntıKolombiya Ligi var ya 1-1 olan
Ben arka planda yürütüyorum 7 de 7 gidiyor ufak ufak en son freiburg tır atlar dedm bakalmAbi neyse ins yürürüz rol de açtık Erhan abide oyuncu bahsi atici
Arka planda Ulan var ya pokerciBen arka planda yürütüyorum 7 de 7 gidiyor ufak ufak en son freiburg tır atlar dedm bakalm
mal gibi jojo 10 Orana basmadım kupon geldi şuraya bak ya 140 Lira vermişti zaten bugün keşke bassaydımKral ev kırmızı avr ama dep atamazsa sıkıntı