- 7,651
- 3,323
- 113
Joker link varmı abiler
892Joker link varmı abiler
58 k öder herhalBetpas şu haftasonu bonusundan 58k çekimi incelemeye aldı haberiniz ola 48 saat geçti üzerinden süre veremeyiz bekleyin diyorlar. Dikkatli olmakta fayda var. 10a 5 almıştım
Ahmeddd jokerci ahmet seniJoker link varmı abiler
O abi abi nasılsın daha yenimi uyandın dün işteyim dedinAhmeddd jokerci ahmet seni
Adammmmmmmmmmmmmnm@Muroo1988 reisimmm
İştetyim yşne ahmet bu hafta böyle gece calısıyoruz sende paraları jokere yedirme fazla 😂😂O abi abi nasılsın daha yenimi uyandın dün işteyim dedin
Ahmet Alem adam ya 😄İştetyim yşne ahmet bu hafta böyle gece calısıyoruz sende paraları jokere yedirme fazla 😂😂
Tamam abi kazanacak bugün o NBAya bugün vuracam bugunİştetyim yşne ahmet bu hafta böyle gece calısıyoruz sende paraları jokere yedirme fazla 😂😂
Hünerlerini bekliyoruz AhmetTamam abi kazanacak bugün o NBAya bugün vuracam bugun
Valla kral hiç öyle görünmüyor hiç umursamıyorlar58 k öder herhal
HahahahAdımı Taşıyan takıma bak 5 tane yemiş Ekli dosyayı görüntüle 929887
Betpastan bahsediyorsun öder orası inceleme bitsin öder Kral net konuşuyorum eğer ikinci üçüncü hesabın yoksa öderValla kral hiç öyle görünmüyor hiç umursamıyorlar
Rüyasında bile tutturamaz murom o 😂Hünerlerini bekliyoruz Ahmet
Hahahhhahahahhah Ulan Nescape adamsınRüyasında bile tutturamaz murom o 😂
Belge istediler attık belgeyi de ama süre vermiyolar. Bekleyin diyolar sadece ne kadar diyorum bekleyin süre veremeyiz diyolar. Bu şekilde davranınca hiç beklentim kalmadıBetpastan bahsediyorsun öder orası inceleme bitsin öder Kral net konuşuyorum eğer ikinci üçüncü hesabın yoksa öder