- 62,951
- 32,196
- 113
AttıyaMat kot atar inşallah kaçırmayayım
AttıyaMat kot atar inşallah kaçırmayayım
Sen onun muhabbeti yanlış anlamışsın öyle bir şey olamaz ki yaAbooo bu benim adıma delki
Adnan hocam ve kedicikler olursa gelirimTarikat kurucaz emo abi senide müridimiz yapıcaz 🤣
Adnan hocam ve kedicikler olursa gelirim
Abi senin çekimi kaç dk gönderdiler havale@Devecibey geçmiş olsun dostum
Canını yidiğım hocam ya son pavyon bükücü
Ne izlerdim tv de bunu abi 🤣Canını yidiğım hocam ya son pavyon bükücü
Daha gelmedi gelir eli kulağında deveci olum kendi hesabınla oynasana niye sıkıntıys giriyonAbi senin çekimi kaç dk gönderdiler havale
Niye abi şak diye öder oCasivera dümbüğü çekimi iptal etti bu ne ossuruktan site lo
HahahahahhaCasivera dümbüğü çekimi iptal etti bu ne ossuruktan site lo
Ahiret sorusu soruyor aq muhtar bile bu kadar bilgi almadı la altı üstü 1kNiye abi şak diye öder o
Abi sağlamdır site 2 dk öder parayı kardeşim gelirse canlı desteğe patlıcan tarlasında koşturur sizi de onlara söyle abiAhiret sorusu soruyor aq muhtar bile bu kadar bilgi almadı la altı üstü 1k
Yok abi kendi adıma çekim verdim belki atarlar kripto çekim niye yok ben anlamadim@Devecibey naptın deveci
Deveci sana bir şey söylemek istiyorum kardeşimNeyse abiler ben yatiyom elimizdekinide verdik açgözlülükumuzden gidim film izlim belki JoJo mat kovalim
EvetDeveci sana bir şey söylemek istiyorum kardeşim
belki gelir be şansınaNeyse abiler ben yatiyom elimizdekinide verdik açgözlülükumuzden gidim film izlim belki JoJo mat kovalim